Recent Posts

duminică, 19 aprilie 2009

Jurnalul unui Supraom 1.1

Raul Teodoru, care-i citise pe nerăsuflate toate scrierile, se simţise atras încă din primul moment spre acest controversat om, şi mai mult decât atât, începuse să-l iubească şi să-i îndrăgească operele într-atât de mult încât şi-l alesese drept idol.

Se interesase la Universitate unde l-ar putea găsi şi dacă era posibil să stea de vorbă cu dânsul, în cele din urmă aflase despre plecarea lui de la Universitate şi părăsirea catedrei de istoria religiilor, plecare ce avusese loc în urmă cu douăzeci şi doi de ani.

Acum, după ce aflase istoria celor petrecute în urmă cu douăzeci şi doi de ani, se simţea parcă şi mai mult atras de aura de mister în care era învăluit fostul profesor. Cu toate acestea, amânase de mai multe ori întâlnirea cu el, pe motiv că era prea ocupat pentru o călătorie destul de lungă şi de anevoioasă. Acum se ivise ocazia mult aşteptată, mai ales că avea mai mult ca oricând nevoie de sfaturile unui înţelept, datorită momentelor grele prin care trecuse.

Dar cred că e timpul să ne întoarcem în punctul în care am rămas cu povestirea noastră, şi să ne cerem scuze pentru această lungă şi probabil plictisitoare lămurire cu privire la persoana fostului profesor şi a faptelor care-au contribuit la hotărârea sa de a se retrage din activitate. În cele din urmă, cu toate c-am promis o scurtă prezentare, am crezut că nu e de prisos să dezvoltăm mai pe larg aceste probleme, şi asta am făcut-o tot în speranţa că voi veni în ajutorul celor care doresc să afle întreaga aventură spirituală a tânărului nostru erou, şi să o înţeleagă la justa sa valoare.

Robert TRIF - Roman - " Jurnalul unui Supraom "

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More