Recent Posts

luni, 28 septembrie 2009

Modificari

In primul rand, toate creatiile mele literare au fost regrupate, fiecare poem aflandu-si locul in volumul de unde provine, acum puteti afla cu usurinta oricare poezie, sau oricare dintre franturile de eseuri, iar romanul a fost si el rearanjat, am renuntat la dificila numerotare cu cifre romane, si l-am impartit in 7 parti distincte, Jurnalul 0,1,2,3,4,5 si 6.


In meniul de baza, cel de sus au ramas urmatoarele categorii :


1. Maestri Spirituali

2. Trepte spre cer

3. Origini

4. Esente

5. Esoteric

6. Terra Nova

7. Fantasy

8. Dacia Strabuna

9. Piatra Filosofala


Singura noutate fiind “Piatra Filosofala”, categorie in care vreau sa prezint toate personalitatile ocultismului, mistici, alchimisti, magi, samani, guru, dar si filosofi importanti din toate timpurile si din toate traditiile. De asemenea, categoria “Dacia”am redenumit-o “Dacia Strabuna”.


Meniul nou aparut, cel de-al doilea, este mai amplu, desfasurat pe submeniuri derulante, astfel incat cautarea sa se faca mai usor si la obiect. Puteti da click pe categoria principala, si se vor deschide paginile cu tot ceea ce contine categoria respectiva, sau puteti alege din submeniul care apare la fiecare, si sa alegeti doar submeniul care va intereseaza.


Acest al doilea grup de meniuri este organizat astfel :


1. Poeme – cu submeniurile : Peregrin spre Absolut, Triumfatorul, Luceferii Nemuririi, Paradoxul de a fi Roman, adica toate cele patru volume, fiecare cu poeziile sale.


2. Eseu – cu submeniurile : Dialog in Virtual, Omul Transparent si Oglinda Amintirilor.


3. Jurnalul unui Supraom – cu submeniurile : Jurnalul 0, Jurnalul 1, Jurnalul 2, Juranlul 3, Juranlul 4, Jurnalul 5, Jurnalul 6.


4. Ebooks – cu submeniurile English Ebooks, Romana Ebooks, French Ebooks, German Ebooks, Spanish Ebooks, Russian Ebooks si Italian Ebooks. Daca selectati direct meniul Ebooks, veti putea vedea toate cartile in format electronica, care au fost postate pe blog.


Daca selectati English Ebooks, veti putea viziona toate cartile in limba engleza, si asa mai departe, de asemenea puteti alege la English Ebooks 4 submeniuri, adica 4 autori, daca dati click pe unul dintre autorii prezenti acolo, se va deschide o pagina cu toate cartile autorului respectiv.


Momentan am ales doar urmatorii autori, urmand ca pe parcurs lista sa fie mai lunga :

Zecharia Sitchin, Michio Kaku, Leonard Susskind si Encyclopedia, la ultima veti putea viziona toate enciclopediile prezente pe blog.


5. AudioBooks – cu aceleasi submeniuri ca si la meniul anterior, Ebooks, organizat dupa limba in care apar cartile audio, adica Engleza, Romana, Germana, Franceza, Rusa, Spaniola si Italiana.


La AudioBooks English am selectat mai multe categorii, dupa cum urmeaza :


Buddhism, Taoism, Neale Donald Walsch, Eckhart Tolle, Carlos Castaneda, Alan Watts, Stephen Hawking, Gregg Braden, Nietzsche, Don Miguel Ruiz, Marianne Williamson si Leonard Susskind, dar lista va continua.


6. Emisiuni – cu submeniurile : “Destine”, “Gandesti,deci existi”, “Codul lui Oreste” si “Dincolo de Limite”, aici sunt prezentate emisiunile respective, iar pe viitor voi adauga si alte emisiuni, in functie de aparitie si interes.


7. Altermedia – cu submeniurile : Text, Photos, Audio, Video si Anunturi.


8. Paranormal – cu submeniurile : La limita Imposibilului, Dincolo de moarte si Experiente Neobisnuite.


9. Music Albums – cu submeniurile : Psichedelic, Spirituality si New Age.


10. Destine – cu submeniurile in lucru momentan, vor fi aranjate toate postarile in functie de luna respectiva.


Daca meniurile Poeme, Eseu, Jurnalul unui Supraom, EBooks, AudioBooks, Destine, Emisiuni si AlterMedia nu sunt noutati, celelalte meniuri sunt complet noi, si veti afla ce va cuprinde fiecare noua categorie, la momentul oportun, oricum dupa numele fiecareia, nu e greu de ghicit ce se ascunde in spatele lor.


De asemenea, marea noutate va fi la EBooks si AudioBooks, acolo unde vor aparea carti si in alte limbi decat Engleza, chiar voi incerca sa caut si sa postez cat mai multe carti in limba romana, fiind constient de faptul ca marea majoritate a vizitatorilor blogului, provin din Romania, si sunt putini cei care cunosc la un nivel ridicat limba engleza.


Insa principala problema, este aceea ca majoritatea cartilor de pe Web sunt in Engleza, asta este un adevar de netagaduit pe care-l cunoasteti cu totii, voi incerca sa fac tot posibilul sa postez carti de spiritualitate si in limba romana.


Acestea fiind zise, sper ca noutatile sa aduca un spor de calitate, si cat mai multi vizitatori multumiti de ceea ce gasesc pe blog.


Cu multumire si respect,

Dezvatatorul

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More