Chakras

Un documentar plin de culoare şi lumină care ne prezintă într-o maniera spectaculoasa cei 7 centrii de forţă ai fiinţei.
În cazul în care nu aţi auzit de Anodea Judith, ea este una dintre mai mari autorităţi în ceea ce priveşte chakra-ele (centrii de forţă ai fiinţei).



Indiferent că ştiţi sau nu ceva de chakre sau dacă sunteţi sau nu interesaţi de acest subiect, această prezentare vă va oferi o călătorie remarcabilă şi profund binefăcătoare.


Scris, produs şi narat de Judith, documentarul este o realizare la superlativ, probabil o experienţă idescriptibilă. Cuvinte potrivite nu au fost încă inventate şi nu cred că vor fi, deoarece atunci când poţi descrie o stare de spirit în cuvinte, înseamnă că ai simtit prea puţin.



Fascinantele animaţii făcute de Alex Wayne şi încântătoarea muzică compusă de Robin Silver se contopesc într-un tot armonios cu frazele rostite de Judith de-a lungul vizionării filmului. Anodeea duce privitorul într-o odisee de vis care include în mod incredibil, aventuri spirituale, intelectuale dar şi senzitive în timp ce urcăm în spirală printre cele 7 chakre, oferindu-i călătorului o experienţă educaţională plină de gust,o experienţă care poate trezi energiile spirituale.



Aceste originale explorări multisenzoriale sunt mult mai eficiente decât orice carte.
Priviţi-l, daţi-l mai departe, răspândiţi lumina!


Preluare de pe FreeYourMind


Etichete Technorati: