Possessed_woman_GHost_Demon
In zilele noastre existenta fantomelor nu mai este negata de stiinta, pentru ca pe seama acestora s-au construit multe marturii ale unor cercetatori cu autoritate.
Cei care studiaza fenomenele paranormale considera ca fantoma este intruchipare vizibila a sufletului omului, care dupa moarte trece in lumea subtila. 

Trecind acolo, fiintele nevazute cunosc tot ce se intimpla pe pamint. De aceea, atunci cind este vorba despre un lucru al celui decedat, sufletul-fantoma incearca sa influenteze mersul evenimentelor. Acest lucru se poate face si in ajutorul oamenilor, dar si pentru pedepsirea celor rai si a criminalilor.



Explozia care a provocat accidentul
Iata o intimplare din Canada, in care criminalul a fost pedepsit de catre fantoma celei pe care a ucis-o.
John Timberlake nu isi lua nici o secunda ochii de la banda cenusie a soselei care se impletea printre niste dealuri impadurite. Daca vrei sa te intorci acasa, trebuie sa fii foarte atent la drum! – aceasta regula si-a insusit-o imediat ce a devenit comis-voiajor, imediat ce a trebuit sa petreaca in calatorie cinci zile pe saptamina.



De aceea, John nu a observat momentul in care pe marginea soselei, la 50 de metri in fata lui, a aparut o fata in pantaloni scurti. A aparut pe neasteptate, ca si cum ar fi iesit din pamint. In acel moment, John a fost depasit de un jeep puternic care a trecut pe linga fata. Timberlake a trecut si el cu foarte mare viteza pe linga ea si doar cind a depasit-o a frinat si a privit inapoi, dar aceasta disparuse. 


Altadata, John ar fi luat-o cu masina ca sa aiba partener de calatorie, dar la amiaza avea stabilita o intilnire cu un proprietar al unui magazin. Pina in orasul Tomlins mai avea vreo 70 de kilometri si era deja in intirziere.



Nimic nu l-a impiedicat pe John sa ajunga la intilnire la timp, iar dupa doua ore, multumit de afacere, a pornit inapoi. Soarele de iulie era si mai puternic decit de dimineata, pe sosea nu era nici o masina. A marit viteza in timp ce urca dealul. Dincolo de deal se gasea un indicator kilometric, unde dimineata aparuse fata. John nu s-a gindit prea mult la ea, cind in fata i-a aparut figura cunoscuta. Soarele stralucea din spate si el a privit-o amintindu-si de sortul rosu deschis si de rucsacul din spate. Fata a aparut tot pe neasteptate, ca si dimineata, dar nu pe directia lui de mers, ci in fata aceluiasi jeep verde care aparuse dimineata si care acum venea in intimpinarea lui John. Acesta s-a gindit ca fata este o profesionista, ca se gindeste la sexul pe autostrada, ca toata ziua planuieste sa pacaleasca vreun client pe soseaua pustie.



In secunda urmatoare s-a petrecut ceva ingrozitor, un lucru caruia Timberlake nu a putut sa ii gaseasca explicatie. In fata jeep-ului care mina pe sosea s-a vazut deodata o explozie, masina a fost proiectata in afara soselei si s-a rostogolit pina la marginea unei ripe. Caderea i-a fost oprita de un copac care se gasea pe marginea prapastiei. Timberlake a oprit masina inainte de a ajunge la locul in care s-a petrecut explozia. Jos nu se vedea decit un foc puternic si o gramada de fier. Soferul nu mai putea fi ajutat in nici un fel.



De aceea, comis-voiajorul a inceput sa o caute pe fata. Poate ca s-a petrecut o minune si, aruncata de explozie, ea ar fi putut scapa vie. John a examinat arbustii de pe marginea soselei si de pe linga ripa, dar corpul ei nu era nicaieri.
Suparat, s-a intors in masina si a sunat de pe telefonul mobil politia din cel mai apropiat oras, Tomlins.


Dupa accident, nici urma de fata
Dupa o jumatate de ora, primii au sosit pompierii care au inceput sa acopere cu suvoaie de spuma scheletul masinii cuprinse de flacari. In urma lor au sosit imediat doua patrule de politie rutiera si o salvare. Dupa ce au ascultat povestirea incurcata a lui Timberlake, politistii au inceput sa cerceteze locul accidentului. Au cercetat si ei cu atentie toti arbustii, toate tufisurile pe o suprafata de 50 de metri, dar nici ei nu au gasit fata. Nu au gasit-o nici linga jeep-ul ars, din care asistentii medicali au reusit sa scoata trupul carbonizat al unui barbat.



Dupa ce politistii s-au convins ca nici fata, nici trupul ei nu pot fi gasite, l-au rugat pe Timberlake sa mai repete inca o data povestea exploziei, inregistrind-o de aceasta data pe un reportofon. Dupa aceea, i-au permis sa mearga mai departe, sa isi vada de treburi, anuntindu-l ca daca va fi nevoie pe parcursul cercetarilor il vor suna.



L-au sunat dupa citeva zile cerindu-i sa vina la sediul politiei. Acolo i-au comunicat lui John ca dupa cercetarea evenimentului de pe autostrada nu au reusit sa dezlege enigma disparitiei fetei in sort rosu. Nu cumva vi s-a parut? Nu exista nici un corp, nici un anunt despre disparitia cuiva. Nu exista decit cuvintele dumneavoastra. Iar aceasta inseamna foarte putin pentru a rezolva o asemenea problema. Asa ca vom presupune ca vi s-a parut, i-a comunicat un agent lui John privindu-l direct in ochi. De doua ori?, s-a infuriat comis-voiajorul.



In concluziile anchetei, care i-au fost date si lui John sa le citeasca, era scris ca accidentul a avut loc din vina soferului care conducea cu prea mare viteza in timp ce cobora dealul si a pierdut controlul volanului. Dosarul a fost introdus in arhiva si nimeni nu s-a interesat de numele celui mort. Mai tirziu, de acest lucru s-a interesat un departament regional si toate hirtiile au ajuns acolo. 


Coincidentele din jurul orasului Tomlins
In zona mai putin populata si impadurita a provinciei canadiene Ontario, oraselele sint dispuse la distante considerabile unul de altul. Pe drumurile care duc la ele se circula destul de putin.


De aceea, niste accidente serioase pe aceste drumuri au loc foarte rar. In Departamentul de politie rutiera care controleaza regiunea, de anchetarea acestor cazuri se ocupa sergentul Hardens. 

Analizind concluziile anchetelor din urma cu un an, el a atras atentia asupra faptului ca a crescut foarte mult numarul accidentelor automobilistice soldate cu morti, care mai inainte aproape ca nu existau. Cadavrele erau gasite la marginea strazii, iar soferii care provocau accidentul se ascundeau. Sergentul a analizat procesele-verbale si a descoperit niste lucruri stranii. Accidentele au avut loc in lunile de vara, iar victimele au fost femei tinere si fete. Desigur, acest lucru putea fi explicat si prin faptul ca ele erau iubitoare de natura, ele calatoreau foarte mult cu autostopul si, probabil, din neatentie nimereau sub rotile masinilor. 



Dar de ce se intimpla acest lucru numai pe soseaua si pe drumurile de pe o raza de 100 de kilometri in jurul micului oras Tomlins? Aceste coincidente de neinteles l-au nelinistit pe Hardens.


O data cu venirea verii, accidentele au inceput sa apara din nou. Si din nou doar pe drumurile din jurul orasului Tomlins. In luna iunie au murit patru persoane tinere. Si, ca si in urma cu un an, nici macar o victima de alta virsta sau sex. Sergentul Hardens s-a gindit foarte mult la acest lucru straniu, pina cind i-a venit o idee neasteptata: femeile sint ucise de un criminal maniac.

La inceput nu a luat in seama aceasta versiune, dar dupa aceea a hotarit sa vorbeasca despre acest lucru cu colegii din politie. Luind cunostinta de fapte, acestia au cazut de acord sa intreprinda niste cercetari neoficiale.



Rezultatul le-a atras atentia. Cu un an in urma, in Tomlins s-a stabilit un oarecare Dave Simons. Dupa o sedere de mai multi ani intr-o inchisoare din provincia Quebec, el s-a oprit in acest loc uitat de lume, si-a cumparat o casa si un autoturism. Traia in liniste, nu avea nici un fel de contact cu cei din jurul lui. Singurele lui momente de destindere erau plimabrile de citeva ore cu jeep-ul prin imprejurimi. In acest timp conducea cu o viteza ametitoare. Fusese condamnat pentru participarea la o crima. In compania unor prieteni beti, a rapit o studenta care facea autostopul pe strada. In ziua urmatoare, fata a fost gasita pe marginea strazii, violata si drogata. Fata a murit fara a-si recapata cunostinta. Criminalii au fost arestati dupa doua zile. Ca stapin al masinii, Simons a fost socotit organizatorul crimei si, in consecinta, a primit cea mai mare pedeapsa.


Prima victima s-a intors pentru a pedepsi criminalul
Dupa parerea unui psiholog criminalist, la inchisoare i-a venit o idee obsedanta, potrivit careia vinovata ar fi fost chiar victima. Cind Simons a iesit din inchisoare, a inceput sa fie stapinit de o manie deosebita: drept razbunare a inceput sa omoare femei tinere la marginea drumului. 



Este de inteles de ce desele lui plimbari lungi nu au trezit curiozitatea nimanui: o persoana care a petrecut foarte multi ani in inchisoare poate fi stapinita de dorinta de a admira natura. Insa lui Simons ii placea sa calatoreasca pe vreme uscata, pentru a nu ramine nici un fel de urma pe drum.

Aceasta era versiunea sergentului Hardens. A fost eliminata insa imediat ce detectivii au examinat jeep-ul lui Simons si nu au descoperit nici o urma. 

Banuielile au ramas doar banuieli, iar o data cu moartea lui Simons, in accidentul descris mai sus, nu mai aveau pe cine sa banuiasca.


Dar pe sergentul Hardens nu l-au multumit concluziile colegilor din Tomlins. Nu a putut sa isi scoata din minte declaratia martorului John Timberlake despre aparitia enigmatica a fetei, pe care Hardens nu o socotea deloc un rod al fanteziei. El a cerut din Quebec date despre rapirea studentei. Printre hirtii a descoperit si o fotografie a fetei si a hotarit sa verifice versiunea fantastica ce i-a aparut la prima vedere in ceea ce priveste cauzele accidentului care a dus la moartea lui Simons.



Politistul l-a cautat pe martorul comis-voiajor si i-a aratat o fotografie: o figura de fata zimbitoare, cu ochii albastri si gropite in obraji. Dupa care i-a mai aratat o fotografie cu fata in pantaloni scurti. Timberlake a confirmat ca este vorba despre cea pe care a vazut-o pe marginea strazii. Atunci Hardens i-a intins o a treia fotografie, in care fata ii era deformata de o grimasa: Este tot ea, dar este moarta. Eu am vazut-o vie pe marginea soselei. Cum a fost posibil?, nu putea sa isi revina din uimire comis-voiajorul. Nu, ati vazut o fantoma. Aceasta fata a fost ucisa cu opt ani in urma de catre soferul jeep-ului, Simons. As vrea sa stiu si eu cum a fost posibil acest lucru.



Trei luni mai tirziu, Hardens s-a intilnit cu Timberlake si l-a intrebat daca vrea sa asculte sfirsitul istoriei enigmatice. John a fost invitat nu in biroul politistului, cum s-ar fi asteptat, ci in cabinetul unui medium care le-a expus ceea ce s-a intimplat: In ultimele luni, acest maniac criminal a ucis multe suflete nevinovate, lovind cu jeep-ul fetele pe care le intilnea pe strada. Cele care au trecut pe cealalta lume nevinovate au hotarit sa puna capat crimelor. Pentru aceasta a fost aleasa prima victima a lui Simons. Si dimineata, si ziua, fantoma ei a aparut pe sosea pentru a provoca accidentul. In primul caz, fantoma nu a putut sa isi duca la indeplinire misiunea, pentru ca in spatele jeep-ului se mai afla o masina si ar fi insemnat sa mai moara un suflet nevinovat. Ziua insa, fantoma s-a materializat sub forma unei explozii care l-a orbit pe Simons, care astfel a pierdut controlul masinii si si-a intilnit moartea.


Sufletele acumuleaza energie de pe lumea cealalta
Ziarele care au povestit despre acest caz nu s-au pierdut in detaliile ezoterice ale acestor fenomene. Mecanismul acestora insa prezinta un interes deosebit pentru ca mai da o raza de lumina asupra tainelor lumii celeilalte.


O data ce trec in lumea subtila, sufletele stiu tot ce se intimpla pe pamint. Nu le putem pacali, nu ne putem ascunde de ele. De aceea, unii cercetatori cred ca lumea cealalta este strins legata de un cimp informational global. Esentele energo-informationale pastreaza urme de umanism. Lor nu le este indiferent ce se intimpla in lumea noastra. 



Atunci cind este vorba despre niste lucruri foarte importante pentru cel decedat, esentele energetice incearca sa influenteze mersul lucrurilor, aparind sub forma unei fantome. Ochiul nostru insa nu percepe decit niste unde electromagnetice. 



Pentru a se arata in acest fel, sufletul trebuie sa acumuleze din lumea subtila un volum determinat de energie electromagnetica. Cu alte cuvinte, el trebuie sa devina un acumulator deosebit, care in lumea noastra sa hraneasca fantoma vizibila. Care este mecanismul acestui proces, cercetatorii nu au putut inca sa explice. Practica arata ca eliberarea acestei energii are loc treptat, pina cind volumul ei scade si fantoma dispare. Sufletul poate insa sa elibereze si toata energia o data. Acest fenomen fizic va fi perceput cu ochiul liber drept o explozie care il poate orbi pe omul obisnuit. Acest lucru s-a petrecut si pe soseaua canadiana, in fata jeep-ului lui Simons. 


Sursa: eBizar