Recent Posts

miercuri, 3 februarie 2010

Categorii Noi: – Eureka si Miracol


Incepand de astazi, m-am gandit ca nu ar fi rau sa prezint unele inventii si/sau descoperiri, apartinand unor inventatori romani. Asadar, o incercare de prezentare a unor temerari ai stiintei romanesti. Inventatori si inventiile lor, cercetatori din toate domeniile de activitate isi vor gasi locul pe blogul nostru.

Categoria "Eureka" se adreseaza inventatorilor, cercetatorilor si tuturor oamenilor indrazneti, adevaratilor temerari ai stiintei si tehnologiei. "Eureka" se vrea a fi un fel de "incercare a labirintului", o incercare de prezentare a ideilor novatoare din diferite domenii legate de stiinta si tehnica.

De asemenea, voi incerca sa prezint evenimente neobinsuite aflate la granita dintre posibil si imposibil, cu si despre oameni speciali si realizarile lor deosebite, oameni simpli care si-au depasit destinul potrivnic sau umila conditie sociala, reusind sa treaca dincolo de barierele cotidianului si banalitatii, devenind eroii necunoscuti ai unei lumi prea grabite sa le recunoasca meritele.

Noua categorie denumita sugestiv - "Miracol"- pe linga utilitatea sa practica, cred ca poate fi in acelasi timp si un mod elegant de publicitate, pentru toti cei care promoveaza frumosul, misterul, eroismul, sacrificiul si dorinta de cautare a Absolutului din noi.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More