M-am gandit sa postez si cateva din emisiunile mai vechi, sezonul 2008 din ciclul de emisiuni “Codul lui Oreste”, iata mai jos o lista si linkurile catre vizionarea online :
RAPORTUL PENTAGONULUI VS. 2012 - 7.03.2008
Emil Streinu si Doru Bem în dialog cu Oreste despre anul 2012 si despre multe alte lucruri profunde, de inalt interes spiritual.

Vezi aici Prima Parte şi a II-a Parte.

ARTA DE A TRĂI FRUMOS - Trup, Suflet, Minte - 14.03.2008
Astroloaga Camelia Patrascanu si doctorul Teodor Vasile in dialog cu Oreste despre felul in care putem trai in armonie cu natura, cu Universul.

Vezi aici Prima Parte şi A II-A PARTE
Prima parte a emisiunii Entitati si Locuri Energetice Speciale, din 21.03.2008, in care Cristian Pompei si Gheorghe Cohal (de la Revista Lumea Misterelor) se afla in dialog cu Oreste pe diverse teme de natura spirituala.
Vezi aici fragmentul

ISTORIA SECRETĂ A UMANITĂŢII - 29.03.2008
Parapsihologul Lucian Iordanescu si un tip pe nume Sauciuc in dialog cu Oreste despre istoria umanitatii asa cum este mai putin cunoscuta.

Vezi aici emisiunea

PUTEREA SPIRITULUI - 4.04.2008
Ghyuri Pascu si Corina Chiriac, dau dovada de o surprinzator de mare eruditie spirituala si de o viziune profunda asupra vietii.
Vezi emisiunea aici

SUNTEM SINGURI ÎN UNIVERS ? - 11.04.2008
Emil Streinu si Dan Farcaş intr-un dialog incitant legat de aparitia vietii, ce este viata, de unde venim, cine suntem samd.
Vezi emisiunea aici

GENERAŢIA URMĂTOARE - Copii Indigo - 23.05.2008
Lucian Iordanescu, parapsihologul, si Monica Visan (proprietara editurii For You) in dialog cu Oreste despre copii de de azi si de maine, despre spiritualitate in general.

Vezi aici emisiunea

O LUME PERFECTĂ - 30.05.2008
Ioan Gyuri Pascu si cu Doru Bem in dialog cu Oreste despre posibilitatea existentei unei lumi perfecte si ce ar insemna asta.
Vezi aici
Prima Parte , A II-a Parte, a III-a Parte şi a IV-a Parte

KABALLA ŞI TAROT - 6.06.2008
Lucian Ganea si Elvira Stefanescu in dialog cu Oreste.
Vezi aici emisiunea

CONSPIRAŢII ŞI CONSPIRATORI - o emisiune din data de 14.11.2008
Invitati: cunoscutul scriitor
Pavel Coruţ si Marian Cernat, un jurnalist de investigatii.
Vezi aici
Partea I şi aici Partea a II-a

SHAMANISM ŞI VOODOO - 21.11.2008
Invitatul emisiunii este Cristian Cârcu, regizor de meserie şi de vocaţie, dar un cercetător al experienţelor shamanice, cel care a stat în spatele camerelor experienţelor lui Dan Chişu în Peru, documentare prezentate la Realitatea TV.
Vezi aici
Prima Parte şi aici A II-A Parte

!!! ATENTIE !!! Absolut nici unul dintre filmele / emisiunile de mai sus, nu au fost digitizate si postate de moderatorii si/sau owner-ul acestui site. Ele pot fi gasite de asemenea pe Video Google, Trilulilu, Youtube, Metacafe, etc. Eventualele probleme cu privire la incalcarea drepturilor de autor, revin in totalitate celor care le-au digitizat si upload-at pe site-urile de stocare. Noi postam in cadrul blogului doar link-uri sau scripturile embeded care se gasesc oficial pe Video Google, Trilulilu, Youtube, Metacafe.
Multumiri blogului Iesirea din Matrix