Recent Posts

sâmbătă, 27 februarie 2010

Noutati


Categoria “Paranormal” a fost impartita in mai multe submeniuri, dupa cum urmeaza:

   Bizar
   Conspiratie
   Extraterestri
   Fantome
   Criptozoologie
   Lumea Naturii
   Paleontologie
   Stiinta si Tehnologie
   Metafizica
   Spiritualitate
   Cosmos si Astronomie
   Fenomenul OZN
   Mistere si Enigme
   La limita Imposibilului
   Dincolo de Moarte
   Experiente Neobisnuite


De asemenea, am introdus o categorie speciala, dedicata celor mai interesante documentare din diverse domenii, documentare in limba engleza, asadar o provocare pentru cei care stiu si vor sa traduca. Pe viitor asadar, veti gasi pe blog o serie extrem de fascinanta dedicata documentarelor, tineti deci aproape si anuntati pe cei interesati. Momentan, categoria “Documentaries” a fost structurata in urmatoarele submeniuri:

   Art & Artists
   Anthropology
   Astronomy & Space
   Cosmology
   Conspiracy
   History
   Mystery
   Nature World
   Psychology
   Religion
   Science
   TechnologyPentru documentare am pastrat clasificarea in limba engleza, deoarece toate documentarele vor fi in engleza, nu voi posta documentare titrate in romana si nici documentare in limba engleza pentru care exista traducere in limba romana. Majoritatea documentarelor vor putea fi vizionate online, pentru cele care nu sunt disponibile vizionarii online, voi posta linkurile pentru descarcarea lor.


!!! ATENTIE !!! Absolut nici unul dintre filmele / documentarele din categoria de mai sus, nu au fost digitizate si postate de moderatorii si/sau owner-ul acestui site. Ele pot fi gasite de asemenea pe Video Google, Trilulilu, Youtube, Metacafe, etc. Eventualele probleme cu privire la incalcarea drepturilor de autor, revin in totalitate celor care le-au digitizat si upload-at pe site-urile de stocare. Noi postam in cadrul blogului doar link-uri sau scripturile embeded care se gasesc oficial pe Video Google, Trilulilu, Youtube, Metacafe.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More