Recent Posts

marți, 9 martie 2010

PROIECTUL MONTAUK: Experimente în timp


„Proiectul Montauk: experimente în timp” expune cele mai uimitoare si secrete proiecte de cercetare din istoria omenirii.
Început cu Experimentul Philadelphia în anul 1943, unde grupul de cercetatori de la Biroul Naval au adoptat Teoria Câmpului Unificat enuntata de Albert Einstein în încercarea de a face distrugatorul USS Eldridge invizibil la radar. În mod uluitor, vasul a devenit invizibil nu doar pe monitoarele radarelor – el a disparut însa din timpul si spatiul cu care fiinta umana este familiarizata, fiind teleportat inclusiv echipajul de la bord. Experimentul Philadelphia s-a dovedit a fi un dezastru total pentru membrii echipajului de pe Eldridge. Efectele experimentului au fost perturbari psihologice grave, traume fizice si chiar decese. Au urmat apoi patruzeci de ani de cercetari intense, culminând cu misterioasele experimente de la Montauk Point, din statul New York, prin care au fost accesate forte si energii extraordinare, însusi timpul fiind manipulat.

„Proiectul Montauk” este relatarea lui Preston Nichols, care a lucrat ca director tehnic în cadrul proiectului. El a supravietuit nenumaratelor amenintari si încercarilor de spalare a creierului. Relatare fascinanta a acestor cercetari, acest volum contine descrieri ale unor aplicatii tehnice proiectate pentru operarea directa asupra timpului, notiuni prezentate pentru prima data; ele se îmbina armonios cu uluitoarea poveste personala a lui Preston.

Dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, a început un proiect de cercetare majora, cu scopul de a întelege ce s-a întâmplat cu exactitate în timpul Experimentului Philadelphia si de a descoperi secretele functionale ale Teoriei Câmpului Unificat. Cercetarile avansate si foarte secrete au culminat cu construirea actualului avion invizibil Stealth. Simultan, s-a realizat însa un studiu asupra fiintei umane care a condus la rezultate mult mai uimitoare.
Pentru a întelege cum pot supravietui fiintele umane în alte dimensiuni decât cele ale planului fizic, savantii au supus numerosi oameni unor experimente prin care acestora le-au fost bombardate mintile cu unde radio si programe virtuale prin intermediul computerului.


MONTAUK REVIZITAT aventuri în sincronicitate (vol. II din Seria Montauk)
„Montauk revizitat” demasca fortele oculte din spatele modalitatilor stiintifice si tehnologice folosite în cadrul Proiectului Montauk.
„Montauk revizitat” continua investigatiile initiate de Preston Nichols si de Peter Moon, dezvaluid o serie incredibila de noi personaje si informatii cutremuratoare. Este descris un scenariu uluitor care trece cu mult peste orizontul primei carti. Cartea patrunde înca si mai adânc în misterele de la Montauk, prezentând nenumarate relatari si istorisiri care demonstreaza ca proiectul a existat cu adevarat.


Sunt descrise fortele oculte, extrem de puternice, care au stat în spatele întregului scenariu de la Montauk. Noi descoperiri ne vor conduce mult mai departe de tema atinsa în primul volum. Secretele revelate în continuare ne vor purta, în cele din urma, la însasi esenta creatiei.
„Proiectul Montauk” a deschis calea catre revelarea misterului tuturor misterelor. Aceasta continuare accelereaza intensitatea investigatiilor.

Pentru poze si/sau video  despre proiectul Montauk, urmati linkurile de mai jos.
Surse:
The Montauk Project
Urban Viorel
2012 Era Noastra
Dincolo de limite

Va prezint mai jos si cele trei carti pe acelasi subietc:
Preston B Nicholas & Peter Moon - Proiectul Montauk Experimente in timp

MONTAUK REVIZITAT - Aventuri in Sincronicitate (Vol 2)

Piramidele Din Montauk

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More