Corpul uman are 100.000 de miliarde de celule. În fiecare celulă există un nucleu care conţine genomul uman compus din 46 de cromozomi care deţin informaţiile necesare construirii şi funcţionării corpului uman. Fiecare cromozom este de fapt un lanţ ADN de formă spiralată. Cromozomii sunt compuşi din combinaţii (numite nucleotide) ale celor 4 substanţe “de bază” denumite A, C, G şi T (adenină, citozină, guanină şi timină).

Aceste nucleotide sunt aranjate în grupuri de gene (ale căror semnificaţii au fost descoperite de cercetători) şi care reprezintă 3 % din totalul materialului genetic uman. Restul de 97 % este un mister, pentru că rolul său nu este cunoscut.

Un grup de cercetători care lucrează la Proiectul Genomului Uman afirmă că una din explicaţiile pentru existenţa unei părţi a restului de 97 % din secvenţele ADN-ului uman ar putea fi originea extraterestră.
Această parte care aparent este inutilă a şi fost denumită iniţial “de umplutură”. Dar este foarte interesant faptul că această “umplutură” este COMUNĂ tuturor fiinţelor de pe această planetă, de la peşti şi până la animale şi om.


Dacă ne gândim la corpul uman ca la o carte, atunci toate paginile şi textul cărţii formează genomul uman. ADN-ul din fiecare celulă umană conţine ÎNTREAGA CARTE şi ştie să construiască întreg corpul uman. Cuvintele din această carte sunt de fapt genele.

Cercetările la Proiectul Genomului Uman au început cu estimarea că ar fi necesare 100.000 de gene pentru construirea corpului uman. Una dintre marile surpize a fost că omul poate fi construit cu numai 22.000 de gene, mult mai puţin decât se credea la început, şi chiar mai puţin decât numărul de gene necesare pentru construirea altor fiinţe de pe această planetă (plantele – 40.000 de gene, ceea ce explică de ce plantele sunt adevărate fabrici de substanţe).

adn_alien
Motivul pentru care numărul de gene la om este mai mic decât la plante este că genele umane sunt capabile să realizeze mai multe acţiuni în acelaşi timp (aici este vorba de producerea proteinelor). Se poate spune că această carte a genomului uman conţine un text mai avansat.
Acum vine partea interesantă: care este sistemul de punctuaţie în această carte care conţine 3 miliarde de litere? Oamenii de ştinţă au descoperit semnificaţiile câtorva expresii, dar nu au reuşit până acum să explice propoziţii şi nici fraze.


Analogie: să luăm fraza “Care este sistemul de punctuaţie în acestă carte care conţine 3 miliarde de litere?”. Cercetătorii au reusit să descopere doar semnificaţia expresiei “sistem de punctuaţie”, dar restul cuvintelor din frază rămân fără semnificaţie, ca şi întregul înţeles al frazei. Ăsta este stadiul la care s-a ajuns în acest moment cu Proiectul Genomului Uman.

Între Neanderthal şi omul modern lipseşte o treaptă
Cercetătorii au analizat ADN-ul omului de Neanderthal şi l-au comparat cu cel al omului modern (Cro Magnon), găsind numeroase diferenţe majore. Concluzia este că în mod sigur nu a existat niciun raport sexual între cele două specii umane. Şi atunci, cum s-a ajuns la omul modern? Unde este legătura lipsă?

Cercetări colaborative inspirate de dr. Michael Salla sugerează că o parte din aceste gene "de balast" sau "inutile" reprezintă material genetic de origine non-terestră, identificând în acestă categorie peste 20 de tipuri de gene. Se crede că aceste gene de origine extraterestră ar putea explica capacităţile extrasenzoriale psihokinetice, fiind asociate cu memoria colectivă genetică ale raselor umane extraterestre străvechi. Mai mult, aceste capacităţi paranormale sunt asociate cu focalizarea în conştiinţa colectiva creatoare a tuturor fiinţelor din univers.

adn_alien2
Diferite tipuri de capacităţi paranormale se crede că devin active atunci când secvenţele corespunzatoare de ADN sunt puse în stare de funcţionare. Spre exemplu, celebrele capacităţi vindecătoare ale triburilor înapoiate aborigene au fost puse în legătură evidentă cu înalta spiritualitate a lor, care le permite să acceadă la aceste uimitoare manifestări superioare prin activarea genelor corespunzătoare, proces care este posibil datorită "memoriei" genetice.

De notat că Iisus a recurs de multe ori la acest tip de vindecare spirituală, punându-se în rezonanţă conştientă cu energiile divine prin activarea genelor specifice. O concluzie este evidentă: fără aceste gene specifice, nu ar fi existat posibilitatea rezonanţei cu aceste energii înalte. De aceea se spune că omul este făcut "dupa chipul şi asemanarea lui Dumnezeu".

Ştiinţa medicinei oficiale, care este doar prelungirea "de piaţă" a intereselor marilor companii farmaceutice mondiale, a ales să nege existenţa (de altfel dovedită) a acestor manifestări paranormale de vindecare şi a potenţialului uimitor pe care orice fiinţă umană îl are şi care face posibile multe minuni.

Planeta Terra este un uriaş experiment genetic?
Există numeroase mărturii veritabile, atât personale, cât şi înregistrări video, ale apariţiei navelor extraterestre pe cerurile planetei noastre. Unul dintre motivele prezenţei extraterestre aici şi acum este că ei se interesează şi studiază rezultatul intervenţiei lor genetice pe această planetă.

Este însă foarte important să menţionăm că nu toate speciile extraterestre observate de oameni sunt aici cu acest motiv pur ştiinţific. În mod particular, există o specie (denumiţi "micii cenuşii" - cu aspect insectoid) care urmăresc acum un cu totul alt scop.

Cercetări recente din domeniul exo-ştiinţei (ramură a ştiinţei care afirmă originea extraterestră a unei părti din genomul uman) sugerează ca intervenţiile extraterestre nu s-au oprit după constituirea omului modern prin adăugarea de gene extraterestre. Aceste intervenţii recente urmăresc să manipuleze rasa umană terestră prin modificări genetice, prin tehnologie şi prin denaturarea învăţăturilor spirituale originale.
adn_alien3

Zecharia Sitchin afirmă: "faptul că imensa parte a genomului uman se regăseşte în toate formele de viaţă de pe această planetă releva fără tăgadă că există o singură sursă a tuturor acestora". După indelungi analize, echipele Proiectului Genomului Uman au recunoscut că ADN-ul omului conţine 223 de gene care NU AU predecesori corespondenţi în arborele evolutiv genetic de pe această planetă!

Cum a ajuns omul să deţina aceste 223 de gene complet străine? Răspunsul oficial este că acestea au fost inserate relativ recent în genomul uman prin transfer genetic direct. Dar ce înseamnă aceste 223 de gene? Răspunsul îl găsim singuri dacă ştim că diferenţa între cimpanzei şi oameni este de numai 300 de gene!

Sursa: AIM-Active Information Media