Originile cultural-genetice ale umanităţii terestre
"La inceput, Terra a fost colonizată de mai multe rase extraterestre, inclusiv umanoide, insectoide, botanice şi reptiliene" subliniază echipa de cercetători a dr. Salla. Primele continente care au beneficiat de colonii umane avansate au fost Lemuria şi Atlantida (scufundată în urmă cu 23.000 de ani). Multe triburi africane îşi atribuie originile în Lemuria.
Inregistrările dr. Salla indică faptul că "fiecare univers este reprezentat ca un organism viu". Conştiinţa colectivă a acestui univers este inspirată de principiile păcii, iubirii şi înţelepciunii, asociate cu liberul arbitru. Dar, datorită celeilate polarităţi, anume - frica, pe care fiinţele şi entităţile care au creat acest univers au fost de acord să o experimenteze, "universul a trecut şi prin extreme de tip război, ură şi distrugere".

Studiul critic asupra universului realizat de exo-cercetători necesită o privire holistică, de ansamblu, asociată cu conştiinţa, motiv pentru care a fost marginalizat de ştiinţa "oficială" şi ignorat cu intenţie. De aceea, paradigmele ştiinţifice de la ora actuală întârzie corpul cunoştinţelor umanitatii să aprecieze şi să conştientizeze întreaga complexitate a experientelor umane prin raportarea la contextul întregului univers.
Spiritualitatea este condiţia de bază a existenţei universale, şi trebuie să fie recunoscută ca atare de ştiinţele moderne pentru a putea transforma integral potenţialităţile umane în manifestări plenare, pentru evoluţia deplină a omului.

Origini
Cercetările exo-ştiinţifice demonstrează că oamenii tereştri îşi au originea în sistemul stelei Lira. Lirienii s-au dezvoltat de-a lungul timpului în mai multe sisteme solare: Sirius, Arcturus, Antares, Pleiade, Cignus Alpha, Alpha Centauri, A şi B Sagittarius, şi Cassiopeia.
Unul dintre primii oameni care au fost contactaţi de extratereştri este Billy Meier; el descrie sistemul Lira ca urmare a contactelor sale avute între 1975 şi 1986 dispunând totodată de numeroase fotografii OZN care au fost declarate veritabile chiar şi de sceptici.
Datorită numărului mare de dovezi fizice pe care Meier le-a adunat de-a lungul timpului, el beneficiază de o mare credibilitate publică, iar mărturiile sale sugerează că este întradevăr un important "purtător de cuvânt" pentru o anumită rasă extraterestră.

Dr. Salla mărturiseşte că "întrun interviu din anul 1988, Clifford Stone, sergent în rezervă în armata SUA, confirmă existenţa unei rase de extratereştri care sunt umanoizi şi care se pot integra foarte uşor în societatea umană terestră, ei neputând fi distinşi de restul oamenilor.
Aceleaşi surse indică faptul că "aceste rase sunt descrise ca fiind din sistemele stelare ca Lira, Pleiade, Sirius, Procyon, Tau Ceti, Ummo, Andromeda şi Arcturus, şi au contribuit cu material genetic pentru crearea speciei umane de pe Terra".
Pleiadeenii sunt foarte apropiati oamenilor, ca rasă, fiind adevăraţi veri cosmici şi strămoşi ai unor rase umane pământene. Ei sunt descendenţii Lirienilor (care au venit de pe Lira în nava spaţială). Lirienii au trimis la sol echipe formate din cercetători şi ingineri şi specialişti agricoli pentru a explora suprafaţa planetelor care ar avea condiţii propice locuirii, aceste echipe realizând anumite prospecţiuni, după care s-au întors pe nava-mamă.

Printre planetele explorate de ei este şi Terra. Fiecare planetă a fost explorată şi colonizată în mod specific, conform cu natura sa unică. Din acest motiv Lirienii sunt interesaţi şi astăzi de lumea noastra (pentru că suntem deci unici), şi o fac de peste 79.000 de ani.
Cercetătorii exo-ştiinţelor afirmă că Lirienii sunt foarte asemănători în multe privinţe cu oamenii de pe Pământ, totuşi ei sunt mult mai evoluaţi emoţional şi spiritual decât sunt majoritatea oamenilor de pe Terra. Ei înşişi au trecut, ca rasă, prin aceleaşi greutăţi pe care le avem şi noi astăzi, şi prin aceleaşi probleme.
Pleiadeenii urmăresc de mult să ne arate modul cum au rezolvat ei situaţii similare din trecutul lor, situatii în care noi ne aflăm acum. Ăn acest fel, noi am putea beneficia de experienţa lor astfel încât să nu facem aceleaşi greşeli. Din păcate, nu sunt suficient de mulţi oameni pe Terra dispuşi să şi asculte astfel de sfaturi.

Pe măsură ce specia umană Liriană s-a fragmentat şi a populat universul, grupuri diferite au călătorit şi s-au stabilit pe multe alte planete în multe sisteme solare, pe măsură ce călătoria în spaţiul cosmic a evoluat. Oamenii au devenit conştienţi de existenţa altor civilizaţii planetare în aceste sisteme stelare. Diferite culturi şi ciilizaţii s-au întâlnit şi au evoluat. Sistemele de credinţe s-au prăbuşit ori s-au răspândit. Noi moduri de a privi lumea şi noi tehnologii au luat fiinţă. Umanitatea evolua. A luat fiinţă o intensă şi strânsă comunitate socială între toate civilizaţiile umane Liriene. Lirienii sunt o rasă foarte pacifică, în întreg.

Lirienii au învăţat cum să se adapteze la fiecare dintre mediile planetare în care s-au integrat. Ei au învăţat să traiasca in COMPLETA ARMONIE cu planetele respective. Au dezvoltat comunităţi agriculturale care erau uimitoare. Nu numai că erau eficienţi şi puteau hrăni miliarde de fiinţe umane, dar efectiv îmbunătăţeau planeta şi creau un mediu şi mai bogat. Toate aspectele vieţii au beneficiat de pe urma deciziei Lirienilor de a fi în comuniune cu planeta pe care locuiau.

Concomitent, timpul de viaţă al Lirienilor pe acele planete unde nu exista deloc poluare şi nici oprimare socială (aşa cum este pe Pământ) era cu mult mai mare.
Aceste comunităţi de extratereştri umani s-au prezentat cercetătorilor exo-ştiinţelor ca având sisteme economice care "nu erau în serviciul individului", în schimb aveau o etică de tip "toţi în aceeaşi inimă", acţionând toţi în aceeaşi direcţie ca un întreg, asigurându-se că niciuna din rasele lor nu rămâne în urmă prea mult. Cu alte cuvinte, "necesităţile colective sunt mai importante decât necesităţile individuale".

Ei sunt un adevărat model pentru umanitatea aflată în momentele cruciale din prezent.
Cercetătorii noştri care au ales să colaboreze cu sistemul capitalist al egoismului şi lăcomiei, sistem moştenit de la ceilalţi extratereştri (care ne maipulează), aleg să ignore sau chiar să "îngroape" asemenea mărturii ale legăturii genetice umane care ne-ar permite să descoperim o nouă paradigmă, mai spirituală.

Sursa: AIM