Pe de altă parte, în viziunea celorlalţi oameni de ştiinţă, cei care au ales să respingă acest plan manipulativ al dogmei puterii economice, o astfel de trezire la realitate ar permite umanităţii terestre să descopere alternative superioare capitalismului care ar susţine căutările tuturor spre o viaţă mai bună pentru toţi.
Interesant este că marea majoritate a oamenilor de ştiinţă care sunt "sub papucul" sistemului manipulativ nu caută cu adevărat o rezolvare la actualele probleme ale umanităţii, ci caută doar acea rezolvare care să le permită rămânerea în continuare în cadrul acestui sistem manipulativ, cu alte cuvinte prelungirea şi chiar adâncirea acestui sistem coercitiv. Ei sunt programaţi să execute anumite tactici folositoare extratereştrilor care se auto-intitulează "zei".

Revenind, Pleiadeenii sunt foarte asemănători nouă, atât în statură, cât şi în ce priveşte musculatura, culoarea părului, dar şi în multe alte privinţe.
Pleiadeenii dispun de o tehnologie ce le permite să călătorească oriunde în univers la viteze MAI MARI ca viteza luminii. [Cercetătorii noştri în fizică cuantică sunt de acord şi aici, ei descoperind anumite particule sub-atomice care se deplasează cu mult peste viteza luminii.]
Pleiadeenii sunt foarte îngrijoraţi de modul profund greşit în care ştiinţele moderne sunt folosite actual de către civilizaţia terestră, şi mai ales sunt foarte îngrijoraţi că noi ne-am pierdut aproape complet legătura cu centrul nostru spiritual. Pleiadeenii nu folosesc bani, politică şi nici doctrine sau ritualuri religioase (folosite din plin aici dă către elitele manipulatoare terestre ghidate şi îndoctrinate de către aşa-zişii "zei" extratereştri).
Pleiadeenii, "ca rasa cea mai binevoitoare care a vizitat până acum Terra, sunt îngrijoraţi că noi ne vom distruge planeta şi chiar pe noi înşine", notează dr. Salla.

Toate limbile de pe Pământ sunt derivate din limba pre-sumeriană care "era vorbită în Lira şi în Pleiade". Ei au spus că sunt dispuşi să ne ajute dar nu în sensul de a ne modifica ei înşişi evoluţia noastră pentru că ar deveni responsabili pentru acţiunile noastre. Ei spun că fiecare îşi crează viitorul începând din prezent, şi că trebuie să ne corectam noi înşine greşelile din trecut, sau să suferim de pe urma lor.
Lirienii care au adus viaţă pe Pământ au fost inspiraţi de o conştiinţă cosmică spirituală, fundamentându-şi ştiinţele pe dimensiuni umaniste punând binele colectiv deasupra individului, în contrast cu lăcomia elitelor Pământene. Lirienii se referă la conştiinţa colectivă de iubire, pace şi înţelepciune care a inspirat manifestarea universului numind-o Fiinţare.

Adorarea Fiinţării este totdeauna solitară şi în linişte. Nu există preoţi şi nici salvatori autorizaţi care să intermedieze relaţia între o fiinţă umană şi conştiinţa colectivă universală. Lirienii afirmă că fiecare experienţă este personală şi diferită de oricare alta, şi nu trebuie în niciun fel comparată sau judecată. Fiecare fiinţă umană trebuie să caute să devină conştientă de divinitatea care este ea însăşi, subliniază Lirienii.
"Relaţia spirituală a Lirienilor cu conştiinţa colectivă cosmică se manifestă nu în temple sau construcţii religioase, ci direct în natură, şi mai concret în acţiunile de îngrijire a naturii pe care ei le realizează, ca măsură a exerciţiului spiritual. Sfatul lor este - fii o fiinţă umană adevărată, naturală", menţioneaza echipa dr. Salla.

În sistemul Lirian al eticii sociale şi spirituale, adevărata credinţă nu poate fi manifestată în religie (aşa cum ne manipulează - prin folosirea unei dogme represive - extratereştrii malefici având în plan aservirea umanităţii terestre intereselor lor meschine).
Această etică socială a Lirienilor nu pune deloc accentul pe conceptul de "salvatori" ai umanităţii, concept care este folosit de extratereştrii manipulatori pentru a slăbi simţul natural al responsabilităţii umane terestre, prin inducerea ideii că oamenii să renunţe la responsabilitatea personală şi colectivă aşteptând să fie mereu salvaţi sau eliberaţi din lumea opresivă care se construieşte mereu în jurul lor prin intermediul elitelor lacome.

Annunaki

Dr. Salla menţionează: "conform învăţăturilor Liriene, Fiinţarea - ca expresie a conştiinţei colective universale - este accesibilă doar prin măsura intenţiei, prin calea sinceră a inimii".
O anumită civilizaţie umana poate, spre exemplu, să aleagă conştient o cale de evoluţie bazată pe o calitate a vieţii pentru toată lumea, asociată cu înnoire spirituală, sau să urmeze o cale a lăcomiei şi a puterii bazată pe constrângere (ca cea a elitelor terestre actuale), regresivă, involutivă, şi care în cele din urmă duce în mod sigur la auto-distrugere.
Aici trebuie să amintim că fostul cercetator NASA Richard Hoagland a arătat că există dovezi (precum marea piramida) că pe planeta Marte a existat o civilizaţie care s-a auto-distrus.
Umanitatea terestră are nevoie să integreze spiritualitatea în toate ştiinţele moderne, şi acest lucru poate începe prin recunoaşterea faptului că o parte din ADN-ul uman terestru este de origine non-terestră. Această recunoaştere deschide larg porţile unei reintegrări în familia universală umană, condiţie de bază pentru o creştere a calităţii vieţii aici, pe Pământ.

14 septembrie 1994, Ruwa, Zimbabwe
"În această seară, la ora 8:30, un grup de copii cu vârsta între 8-12 ani au mărturisit unui reporter TV că mai mulţi dintre ei au văzut 4 sau 5 OZN-uri. Fiinţe extraterestre cu ochii mari, părul negru şi lung, îmbrăcaţi în costume lucioase negre au comunicat cu copiii spunându-le că umanitatea acţionează iresponsabil în prezent faţă de planetă, şi că este momentul să restabilim un echilibru între tehnologie şi spiritualitate".
La aceeaşi emisiune TV la care s-a difuzat ştirea, era prezent şi celebrul profet african Credo Mutwa, celebru pentru profeţiile sale deranjant de exacte. Una dintre aceste predicţii susţinute de el, este ca boala SIDA poate fi vindecată printrun fel de scanare sonoră (audio) care distruge numai virusul.
De asemenea, Credo Mutwa a afirmat că extratereştrii descrişi de copii sunt prezenţi în Africa de cel puţin câteva mii de ani, trăind în armonie cu triburile locale.

Sursa: AIM