AIM GROUP este format dintr-un un grup de tineri cercetatori ce activeaza in domeniul stiintelor de frontiera: parapsihologie, radionica, terapii alternative, trezirea puterilor subconstiente, experiente spirituale.


Rezultatele si intelegerile pe care le-am avut studiind si experimentand acest domeniu ne-au condus la realizarea acestor aparate care speram sa va atraga si pe dumneavoastra catre transformarea si cautarea interioara.


Grupul de cercetare in domeniul stiintelor de frontiera a luat nastere in anul 1993. Citiva prieteni, reuniti de idealuri spirituale comune, au decis sa puna in practica ideile nascute de-a lungul discutiilor din cadrul intrunirilor acestora.


De atunci, am urmarit sa punem in practica crezul nostru fundamental: materializarea cercetarilor la nivel mondial in domeniul stiintelor de frontiera. Dorim sa utilizam ceea ce stiinta traditionala a atins si dezvoltat deja, dar in acelasi timp sa punem in practica domeniile pe care stiinta inca nu le-a atins, fie datorita "superstitiilor" legate de metoda stiintifica, fie din cauza lipsei de legatura intre diversele discipline traditionale ale stiintei.



Cateva din produsele AIM Group:

BIOSYNERGY
Inverseaza procesul de imbatranire
si regenereaza-ti celulele prin actionarea la nivelul ADN-ului si acumularea aurului in corp.

BioSynergy_STD
Indiferent daca manifesti primele simptome ale unei afectiuni sau ti s-a dat deja un diagnostic al unei boli „incurabile” acum ai la dispozitie o modalitate unica si eficienta de a-ti ameliora si chiar vindeca atat durerile, cat si cauza dezechilibrului!


MIND SYNERGY
ALCHIMIA CREIERULUI
Reconfigureaza-ti creierul si fii genial in 3 - 6 saptamani!
Scapa de stres in doar 10 minute!
Redescopera echilibrul si bucuria de a trai
Mentine-ti mintea agera indiferent de varsta



MindSynergy_STD
Descopera cum iti poti schimba undele cerebrale fara efort in doar cateva minute de la stres la relaxare profunda si chiar meditatie, pentru o sanatate mai buna, somn profund regenerator si performante de varf!





Sursa: AIM Group