Cymatica – o uimitoare panorama a vindecarii si intretinerii

organismului, prin aplicarea frecventelor vibrationale.


Recent, in Germania, cercetatorii au luat ADN-ul unui baiat de 17 ani, au inregistrat frecventele vibrationale, si le-au salvat. Băiatul a fost ucis accidental, dar oamenii de stiinta au avut inca modelul frecventional al ADN-ului sau. Mai tarziu, frecventele ADN-ului apartinand baiatului  de 17 de ani mort, au fost transferate în corpul unui om in varsta de treizeci de ani.


Rezultatul imediat a fost uimitor,  omul a devenit aproape baiat. Pielea lui a devenit tanara, corpul sau a redevenit subtire, parul a revenit la culoarea sa naturala. Astazi, el are patruzeci de ani si inca arata ca un adolescent, mult mai tanar decat varsta sa biologica.


Sir Peter Guy Manners, M.D


Cymatica ca stiinta:

La inceputul secolului 18, fizicianul german Ernst Chladni, "părintele acusticii", acoperea niste placute cu straturi subtiri de nisip, le facea sa vibreze cu ajutorul sunetelor si observa modelul de raspuns la stimulii acustici. In 1967, la aproape trei sute de ani diferenta, Hans Jenny, medic elvetian, artist si cercetator, publica “Cymatica- structura si dinamica undelor si vibratiilor”. In aceasta carte, publicata in limba germana si engleza, Jenny, asemenea precursorului sau, a aratat ceea ce se intampla atunci cand se iau diferite materiale cum ar fi nisip, apa, sau pilitură de fier, si sunt plasate pe suprafete metalice aflate in vibratie.

Atunci cand se face acest lucru, apar forme si tipare in miscare. Unele dintre aceste modele sunt aproape perfect ordonate si sunt stationare. Alte modele sau patern-uri se dezvolta intr-o maniera turbulenta, organica, si sunt in mod constant in miscare. Jenny a utilizat oscilatoare de cristal, si a inventat ceea ce el numea drept “tonoscop"- folosit pentru setarea de placi si membrane vibrante.


Una dintre cele mai fascinante descoperiri, a fost ca vocalele din limba ebraica si sanscrita, atunci cand au fost tonifiate in mediul lor, au format modele reale de scrisori ele insele! Limbile moderne nu au  avut acest efect. Toate astea au condus la speculatii conform carora pot exista unele adevaruri in conceptul de "limba sacra" - un motiv real, fizic, ca recitarea de mantre si texte sacre poate avea proprietati reale de vindecare.


Exista o similitudine intre formele obtinute prin cimatica si particulele cuantice. In ambele cazuri, ceea ce pare a fi o forma solida, este de fapt o unda. Pentru a explica acest dualism particula-unda sau forma solida- unda a aparut fizica cuantica unde vibratia este recunoscuta ca o realitate ultima, iar undele si particulele sunt forme ale vibratiei primordiale.


Intrand in Era miracolelor:

Un alt personaj de seama , Sir Peter Guy Manners a impins cymatica un pic mai departe de o simpla curiozitate, si i-a dat o utilitate. El a pornit de la premisa ca fiecare forma avand o densitate, forma, culoare unice, rezoneaza intr-un anumit spectru de frecvente.


Mai mult, el a creat o baza de date cu frecventele pe care rezoneaza tesuturile sanatoase si le-a comparat cu frecventele pe care rezoneaza tesuturile bolnave sau care functioneaza prost.

Cymatica sau Biorezonanta este o terapie care utilizeaza undele sonore pentru a transforma tesuturile bolnave  in omologul sau sanatos.

Prin procesul numit rezonanta simpatica, atunci cand unui tesut bolnav i se aplica o unda sonora avand frecventa tesutului sanatos, atunci el va rezona din nou pe frecventa corecta. Pe acest principiu se bazeaza si tehnologia binaurala, si anume ca undele creierului incep sa rezoneze pe frecventa indusa de bataile binaurale.

Influenta sunetelor si flashurilor de lumina asupra sistemului nervos uman a fost observat inca din antichitate (dansurile samanice) in foarte multe culturi antice: sunt descrise in poemele lui Rumi, in scrierile lui Kabir si Hafiz, au fost predate de catre Pitagora, Socrate si Platon, care la randul lor le-au invatat din templele egiptene.


Sondele Cymatice sunt folosite pentru a transmite energia biorezonanta, sub forma de impulsuri electronice, de la instrumentele cymatice direct la tesuturile umane. O alta metoda de aplicare este prin intermediul fluidelor. Apa sau un preparat homeopat este plasat pe un Energizator biorezonant,  amprenta modelului bioenergetic este transmisa solutiei.


Cymatica si fantana Tineretii:

Probabil cea mai interesanta posibila aplicatie a Cymaticii, asa cum am indicat in povestea de la inceputul articolului, este potentialul sau de a inversa procesul de imbatranire. "Când te-ai nascut", a spus dr. Manners, “fiecare celula se multiplica, 

apoi la pubertate, tiparele frecventiale ale celulelor se modifica, si in loc de multiplicare fiecare celula este inlocuita cu alta celula. Cand suntem in varsta, fiecare celula este inlocuita de alta celula, dar ritmul este mult incetinit, pina intervine moartea.”


"In cativa ani, vom putea preveni aceasta incetinire a ritmului de inlocuire a celulelor, si toate acestea prin intermediul sunetelor. Daca vom lua o proba de frecventa a ADN-ului dumneavoastra la varsta de 18 ani, si il vom salva, apoi mai tarziu, daca se transmite aceasta frecventa la celulele tale, ele vor intineri. "


Sursa: A War of Illusions