Recent Posts

luni, 25 octombrie 2010

Patricia Lidia – “Nu închide ochii, Tatiana!”

“Nu închide ochii, Tatiana!”… o reuşită în care imaginarul, purtând amprenta emoţiei, rescrie realitatea prinsă într-un limbaj neforţat, pigmentat cu efecte stilistice de efect, curgător, prin care se detaşează de formulele consacrate.

Tabloul general, suficient de expresiv, o cale spre trecut, trăiri surprinse cu tact şi blândeţe, are un soi de gingăşie, o prospeţime aparte a lumii sugerate ce rezonează cu cititorul.

Poeme rafinate, unele de o fragilitate şi fineţe aparte, ne aduc în faţă unui autor stăpân pe mijloace poetice, prin conjuncturi generatoare de cvasiunanimităţi.

Tatiana, prin trăirile ei,  ne aminteşte că pentru a fi liber sau a te simţi liber, e nevoie să cunoşti, să simţi, să înţelegi prăbuşirea, ca o necesitate, de multe ori înălţătoare, chiar grandioasă. Ne aflăm în faţa sentimentelor ascunse, care doar trăindu-le poţi afla cu adevărat ce se află dincolo de cuvinte, gânduri.

Tendinţa spre idealul suprem al omului, să ai şansa, să te cunoşti până şi dincolo de tine e un orizont greu de atins,  să te poţi extinde prin toate trăirile,  sentimentele, prin experienţa acumulată, nelimitat.

Elena Toma, Preşedinte Club XXL, Radio ProDiaspora

Patricia Lidia - “Nu închide ochii, Tatiana!”

1 comments:

Felicitari pentru acest site extrem de reusit, cu informatii diverse, noutati, opinii personale si nu numai, un site curajos, util tinerilor, elevilor, studentilor, celor care cred in puterea scrisului, a artei in general.Succes in continuare!

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More