Recent Posts

joi, 17 februarie 2011

Organic Fest – cadouri organice de Dragobete

Cum moda produselor bio şi organice este în plină expansiune, producătorii s-au reunit la cea de-a opta ediţie a târgului „Organic Fest” pentru a propune o gama variată de produse organice.

Târgul "Organic Fest", aflat la a opta ediţie, vine în weekend cu o mulţime de idei care să te inspire pentru cele mai sănătoase cadouri. Eşti aşteptat cu produse alimentare bio, obiecte vestimentare din fibre ecologice, produse cosmetice şi de curăţenie naturale, sisteme alternative pentru purificarea apei, precum şi cu tratamente din plante medicinale.

Printre produsele-vedeta, din aceste categorii, se afla hainutele pentru copii, produse de panificatie bio, cafeaua Fitness Coffee - cu un adaos de 16 extracte de plante medicinale si cu proprietati antioxidante; sortimentele de miere din Delta Dunarii, dulciuri grecesti, prajituri de casa fara conservanti, cozonaci de casa, cafea naturala, ceaiuri din plante medicinale si multe altele.

Târgul va avea loc în zilele de 19 şi 20 februarie, la Teatrul Naţional de Operetă "Ion Dacian", între orele 11.00 şi 18.00.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More