Recent Posts

vineri, 18 martie 2011

Sfarsitul timpului si secretul Crucii de la Hendaye

Asistam in aceasta perioada la evenimente geo-climatice fara precedent in istoria recenta a Pamantului. Oamenii de stiinta fac previziuni sumbre pentru perioada imediat urmatoare. Cineastii se inspira si realizeaza productii in care imbina realul cu imaginarul. Ziarele si revistele publica materiale in care prezinta franturi din descoperirile oamenilor de stiinta care studiaza fenomenele naturale.

Publicul, in mare parte slab informat, nu mai stie ce sa creada...
Materialul care urmeaza urmareste sa faca lumina in aceasta chestiune, sa mearga la esenta problemei, la cauzele care determina aceste fenomene.

"Aceeasi samani i-au spus lui Villoldo ca lumea va ajunge intr-adevar la un sfarsit... ca planeta se va transforma in anii care urmeaza intr-un mod care depaseste capacitatea noastra de intelegere actuala. Perioada anilor 2002 - 2012 ei o denumeau Pachacuti, insemnand timpul cand totul se intoarce invers, cand realitattea este restructurata." Jay Weidner si Vincent Bridges in cartea "Misterele marii cruci de la Hendaye".

Cu cativa ani in urma au inceput sa apara comentarii si teorii pe marginea celor doua "curente" convergente: calendarul Maya si traditia tibetana Kalachakra. Totusi, nimeni nu putea raspunde la o intrebare simpla si legitima: Pe masura ce ne apropiem de anul 2012 si intram in era Varsatorului, transformarea constiintei colective a umanitatii se va face fara cataclisme sau va fi nevoie de o mare purificare si "triere", asa cum traditia indienilor Hopi (si multe altele) consemneaza? Sau in ambele moduri?

Cartea numita "Misterele marii cruci de la Hendaye" raspunde acestei intrebari. Astazi suntem la marginea Timpului, cu toate consecintele de rigoare. Si intr-adevar intreaga realitate se va intoarce "pe dos". Acelasi lucru s-a intamplat in Atlantida cu mii de ani in urma, cand, ca si acum, domneau lacomia, materialismul, setea de putere si tehnologia, in detrimentul spiritualitatii.

Marea cruce de la Hendaye din sudul Frantei este un monument ce reprezinta Sfarsitul Timpului. Contine intr-o forma codificata informatii despre marele An Cosmic si ciclurile de purificare si "triere" care vin odata cu acesta.

Dar mai important decat aceasta, mesajul acestei cruci descrie procesul de purificare. Emisfera nordica a planetei va trece "prin foc" datorita unui eveniment ce apare in centrul galaxiei noastre. Autorii se bazeaza nu pe profetie, ci pe cercetari stiintifice in legatura cu anumite alinieri planetare si galactice care au determinat perioadele de purificare din trecut. Un astfel de proces a inceput deja si pentru noi.

Extraordinarul mesaj daltuit in misterioasa cruce de la Hendaye isi are originile in scolile stravechi ale Gnosticismului, Alchimiei, Sufismului, Kabbalei si Crestinismului mistic. Se pare ca acest mesaj a fost scris pe aceasta cruce de catre un supravietuitor al teribilelor zile ale Atlantidei.

Ideea centrala a cartii este ca aceasta cruce reprezinta un punct de referinta pentru purificarea planetara actuala.

Jay Weidner afirma ca "initiatii scolilor stravechi priveau timpul si experienta umana intr-o dimensiune bazata pe cicluri." Stravechi texte indiene descriu (cu multe mii de ani inaintea Bibliei) cum Marele Ciclu de 25.920 de ani a fost impartit in 4 ere. "In acelasi fel cum anotimpurile decurg unul din altul, cum Luna trece prin perioadele de nastere, crestere, maturitate si moarte, umanitatea, ca intreg, trece prin cele 4 faze ale acestui Mare Ciclu. Acesta este compus din era de aur (Satya), era de argint (Treta), era de bronz (Dvapara) si era de fier (Kali)."

Astazi ne aflam nu numai la sfarsitul erei de fier, dar si la sfarsitul ciclului de 25.920 de ani. Conform scrierilor stravechi, era de fier este perioada in care magia neagra devine religie, iar oamenii gasesc placerea in a-si controla si domina semenii si chiar planeta. Pamantul, aerul si apa sunt poluate. Razboaie, foamete si epidemii inconjoara rasa umana. Timpul insusi se grabeste acum spre sfarsitul care va permite unui nou ciclu sa reinceapa."

Este de ajuns sa privesti atent in jurul tau si vei vedea ca toate aceste simptome sunt prezente. Autorii cartii afirma ca mesajul crucii de la Hendaye confirma recentele descoperiri stiintifice din astronomie care arata ca centrul galaxiei este responsabil de periodice pulsatii energetice ce influenteaza sistemul nostru solar. Secrete stravechi ne spun ca centrul galactic este sursa Constiintei Creatoare care ghideaza evolutia umanitatii si a intregii galaxii si determina calitatea vietii si a constiintei de pe Pamant.

Inscriptiile de pe Crucea de la Hendaye

In primul rand, inscriptia “INRI” care orice cititor stie ca se refera la acronimul in latina al frazei: SVS · NAZARENVS · REX · IVDÆORVM, care se traduce în romana ca: "Iisus Nazarineanul, regele iudeilor." Cu toate acestea, trebuie sa ne amintim că Fulcanelli cel care a  examinat aceasta Cruce, a facut-o prin ochii unui alchimist. In traditia Rozicruceana si alchimica, inscriptia e mult mai probabil sa insemne cheia maxima a alchimiei “Igne Natura Renovatur Integra sau "Prin incendiul naturii este reînnoit întregul."

Această fraza este importanta nu numai pentru alchimişti, nu uita draga cititorule ca lumea crestina in mare parte, considera ca "sfârşitul lumii" va fi anuntat odata cu intoarcerea triumfala a lui Isus Hristos cand cei rai vor arde in foc, iar apoi Pamantul va fi reinnoit asemeni unui intreg. Ar putea fi aceasi inscriptie INRI care atirna deasupra capului lui Hristos rastignit, sau a fost o recunoastere tacita ca se va intoarce pentru a distruge lumea asa cum o stim cu foc, si sa faca toate lucrurile noi? Multi cred asta.

Aici se recunoaste inscriptia in latina a frazei “O Crux Ave Spes Unica”, care este tradusa ca "Bucura-te O Cruce, singura speranta."

Cine a fost Fulcanelli?

Identitatea reala a lui Fulcanelli ramane invaluita in mister. Fulcanelli se crede ca a trait in perioada 1839-1953 este aproape sigur un pseudonim asumat in secolul al 19-lea de catre un alchimist francez si autor de scrieri ezoterice.

Extraordinarul mesaj daltuit in misterioasa cruce de la Hendaye isi are originile in scolile stravechi ale Gnosticismului, Alchimiei, Sufismului, Kabbalei si Crestinismului mistic. Se pare ca acest mesaj a fost scris pe aceasta cruce de catre un supravietuitor al teribilelor zile ale Atlantidei. Ideea centrala a cartii este ca aceasta cruce reprezinta un punct de referinta pentru purificarea planetara actuala.

Un lucru e sigur: majoritatea oamenilor sunt convinsi ca ceva cu adevarat profund este pe cale sa se infaptuiasca si ca urmeaza un pas foarte important pentru umanitate.

Ca referinta, merita citite "Amprentele zeilor" de Graham Hancock, "Profetiile Maya" de Maurice Cotterell si Adrian Gilbert si "Dincolo de profetii si predictii" de Moira Timms.

Surse: Inventatori, Adevarul2012, Paranormal, AUM, Daniel Roxin

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More