Mi se pare de neinteles ca dupa ce tocmai a fost ingropat un monstru, Uniunea Sovietica, alt monstru foarte similar, Uniunea Europeana, este construit! Exact CE este UE?! Poate prin a examina Rusia Sovietica putem obtine raspunsul.

Uniunea Sovietica era condusa de 15 oameni care nu erau alesi, se desemnau reciproc si nu raspundeau fata de nimeni. UE e condusa de 2000 de persoane in acelasi mod, care se intilnesc in secret, nu raspund fata de nimeni si pe care nu ii putem destitui din functie!

S-ar putea spune ca UE are un parlament ales. Pai si Uniunea Sovietica avea un parlament, anume Sovietul Suprem. Se aplica stampila exact ca pt parlamentul UE, iar timpul la microfon e limitat pe grup ajungind cam la 1 minut pentru fiecare
euro-parlamentar.

In UE sint sute de mii de eurocrati cu salarii imense si multi servitori si nenumarate privilegii, imunitate pe viata de la orice fel de persecutare care e pur si simplu dusa
mai departe de la un post la altul indiferent ca au facut sau nu treaba.

Nu e asta exact ce facea Uniunea Sovietica? Aceasta a fost creata cu forta si de multe ori prin ocupatie militara. UE nu e creata utilizind armata dar tot cu forta si prin abuzuri economice. Pentru a continua sa existe, Uniunea Sovietica s-a extins. In momentul in care s-a oprit extinderea a inceput colapsul.

Si eu suspect ca acelasi lucru e adevarat despre UE. Scopul Uniunii Sovietice a fost sa creeze o noua entitate istorica, poporul sovietic. Si ca noi trebuie sa ne uitam nationalitatile si traditiile si obiceiurile popoarelor noastre.

La fel, UE nu doreste sa fiti romani sau bulgari ci o noua entitate istorica, sa fiti toti europeni! Sa va suprimeze toate sentimentele nationale si sa traiti ca o comunitate multinationala.

Dupa 73 ani acelasi sistem in Uniunea Sovietica a rezultat in mai mult conflict inter etnic decit oriunde in lume. In Uniunea Sovietica, unul din scopurile principale a fost distrugerea statului-natiune.

Si asta e exact ce face UE acum. Bruxel absoarbe state-natiune ca acestea sa nu mai existe! Coruptia era integrala in sistemul sovietic de sus pina jos. Si tot asa este si in UE. Aceeasi activitate de coruptie care imbiba Uniunea Sovietica este si in UE!

Cei care i se opun sau o dezvaluie sint adusi la tacere sau pedepsiti! In Uniunea Sovietica avem gulagul. Eu cred ca avem un gulag si in UE! Acest gulag se numeste "political corect".

Cind oricine incearca sa spuna ce gindeste iar ideile sale difera de cele oficiale atunci e pedepsit! Acesta e inceputul gulagului, inceputul pierderii libertatii tale! In Uniunea Sovietica ne-au spus ca avem nevoie de un stat federal sa evitam razboiul.

In UE fac exact acelasi lucru! Pe scurt, e aceeasi ideologie, UE este vechiul model sovietic prezentat in ambalaj vestic! Dar repet, la fel ca Uniunea Sovietica, UE contine si propriul sfirsit.

Din pacate, cind se va prabusi, SI SE VA PRABUSI, va lasa in urma distrugere masiva si vom fi lasati cu mari probleme economice si etnice! Vechiul sistem sovietic a fost incapabil de reforma, la fel si UE.

Dar exista o alternativa la a fi condusi de cei 2000 oficiali auto-desemnati din Bruxel.
Alternativa se numeste INDEPENDENTA. Nu trebuie sa accepti ce au planificat pentru tine!

Pana la urma nu uita, nimeni nu ti-a pus vreodata intrebarea daca vrei sa intri in UE!
Eu am trait in viitorul tau si nu a functionat!