Recent Posts

luni, 2 mai 2011

Festivalul EzotericFest Timisoara

Urmeaza editia VI-a 19-22 Mai 2011 EzotericFest Timisoara, festival pentru o minte linistita, un suflet impacat si un corp plin de energie si lumina in armonie.

sub motto-ul “CUNOASTERE - SANATATE – ARMONIE”

       Targ de Produse Naturiste; Alternative, Stiinte, si Terapii Spirituale
Expozitie cu Vanzare, Conferinte, Workshop, Demonstratii, Muzica, Dans, Videoproiectii ...

PROMOVAREA DE PRODUSE SI SERVICII PENTRU O VIATA MAI SANATOASA
EzotericFest este un Festival Spiritual
cu diverse sectiuni: Expozitie cu vanzare, Conferinte, Workshop, Demonstratii, Spectacole de Muzica si Dans care se desfasoara anual la Timisoara incepand din anul 2008 si reuneste toate persoanele, asociatiile, fundatiile, centrele, cabinetele sau firmele interesate de stiintele spirituale si domeniile terapiilor si alternativelor complementare. Evenimentul, ca sistem de desfasurare este o continuare a primelor 4 editii ale Festivalului Expozodiac (2004 - 2007 www.expozodiac.ro ).

Manifestarea este deschisa tuturor celor care doresc sa participe si au ceva de oferit din punct de vedere social, comercial, medical, artistic, muzical si spiritual. Ii invitam pe toti cei interesati (expozanti, conferentiari, public, parteneri) sa ne contacteze.

EzotericFest este organizat de Asociatia de Metafizica Geea Life ( www.geealife.ro ) in colaborare cu Expo Timisoara International ( www.expotimisoara.ro ).
-- EzotericFest editia I-a: 16-19 octombrie 2008 (ed. de toamna)
-- EzotericFest editia II-a: 21-24 mai 2009 (ed. de primavara)
-- EzotericFest editia III-a: 19-22 noiembrie 2009 (ed. de toamna)
-- EzotericFest editia IV-a: 20-23 mai 2010 (ed. de primavara)
-- EzotericFest editia V-a: 11-14 noiembrie 2010 (ed. de toamna)
-- EzotericFest editia VI-a: 19-22 mai 2011 (ed. de primavara)
-- EzotericFest editia VII-a: 10-13 noiembrie 2011 (ed. de toamna)

Expunerile, prelegerile, demonstratiile, conferintele si momentele ambientale (in fiecare seara au loc concerte) se vor desfasura in Sala Mare de Conferinte de la Parter (300 locuri dotata cu sonorizare, microfon, videoproiector, ecran, calculator) si Sala Mica de Conferinte de la Etaj (70 locuri). Inscrierea este gratuita (conform sectiunii inscrieri) in limita locurilor disponibile (sunt alocate 40 de minute fiecarei prelegeri, urmata de 5 minute pauza) conform programului celor 2 Sali de Conferinte, (prin completarea formularului de inscriere), iar termetul limita este cu 3 saptamani inainte de inceperea EzotericFest - urmand ca apoi sa facem trierea si sa definitivam programul.

Pentru inscrierile din cadrul Expozitie, se vor percepe fiecarui expozant taxe pentru
--- inchirierea spatiul expozitional (in standurile amenajate conform dotarilor si planului expozitiei) de la parterul si etajul Casei Tineretului (conform planului si tarifelor de la sectiunea Oferta Inscriere Expozitie) si
--- pentru buna desfasurare a evenimentului: atragerea publicului si partenerilor de afaceri prin publicitate, promovare, mediatizare, conferinte de presa, bannere, afise, invitatii, fluturasi si aparitia in catalogul program si pe pagina web oficiala. Expozantii vor oferi spre vanzare produse si servicii specifice tematicii EzotericFest pe parcursul celor 4 zile, in urma completarii Contractului si Regulamentului de Participare. Vizitatorii vor putea vizita standurile expozitiei si vor putea participa la toate sectiunile evenimentului (conferinte, demonstratii, concerte, videoproiectii, spectacole, consultatii, consiliere si alte oferte ale participantilor) prin achitarea biletului de intrare.

Ca o imagine generala a tematicii EzotericFest, pe care o vom regasi in expozitia cu vanzare la nivel de produse sau servicii, precum si in cadrul prelegerilor, putem exemplifica o parte din domeniile spirituale alternative prezente la eveniment si necesare pentru CUNOASTERE - SANATATE - ARMONIE functie de alegerea sau dorinta fiecaruia dintre noi ca alternativa spirituala.

Sursa: EzotericFest

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More