Recent Posts

luni, 2 iulie 2012

Dacii, Noi dezvăluiri – documentar iunie 2012 HD

Felicitari lui Daniel Roxin si tuturor celorlalti implicati in acest ambitios proiect, ma bucur ca in sfarsit cineva are curajul sa prezinte adevarul, ceea ce stiam si simteam cu totii. Este un inceput care da sperante ca acest popor da semne de trezire din amorteala care l-a cuprins in ultimii ani. Sper sa nu fie doar un foc de paie ci inceputul ‘’Intoarcerii la origini’’ asa cum sustineam si eu in poemul cu acelasi nume.

Cititorii fideli ai blogului ‘’Dezvatatorul’’ stiu c-am militat si eu pentru cunoasterea adevarului istoric despre daci, am incercat prin diferite mijloace sa fac cunoscuta istoria Daciei strabune pe toate caile. Despre toate astea mai tarziu, acum e timpul sa vizionati tulburatorul documentar despre ‘’cei mai viteji si mai drepti dintre traci’’.

Poporul român este continuatorul dacilor, nu și al romanilor, iar filmul “Dacii – Noi dezvăluiri”, prin dovezile istorice și probele materiale pe care le prezinta, considerăm că va dovedi acest lucru.

Realizat prin contribuția mai multor personalități, inclusiv doi istorici, documentarul pe care îl oferim astăzi spre vizionare, completează într-o manieră mai riguroasă, mai științifică filmul “Dacii – Adevăruri tulburătoare”, demolând teoria falsă a romanizării Daciei.

Cu siguranță, multe dintre lucrurile prezentate în acest film vor fi, pentru publicul larg, surprize de proporții...

Câți dintre români știu oare că dacii liberi i-au atacat, după anul 106, pe romanii din provincia cucerită și că au obținut și victorii asupra lor? Că retragerea romanilor din Dacia a fost făcută ca urmare a presiunilor dacilor liberi? Că aceștia au atacat Imperiul Roman, la sud de Dunăre, și după retragerea aureliană din anul 271?... Sau câți știu că în secolul III după Christos, dacii liberi au reușit, pentru o scurtă perioadă, să unifice zona sudică, din Balcani, a Daciei lui Burebista? Cam cât de romanizați puteau să fie dacii ca să facă aceste lucruri? Pentru că este o aberație colosală să pretinzi că dacii “cu o mână” se luptau să îi alunge pe romani, iar “cu cealaltă” preluau limba, tradițiile și cultura acestora, ba mai își și ofereau femeile romanilor ca să se nască “noul popor”!

Despre toate acestea și multe alte evenimente istorice uimitoare în filmul “Dacii – Noi dezvăluiri”.

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin

Descarca filmul, gratuit, de aici:

http://dl.transfer.ro/Dacii_-_Noi_dezvaluiri_-_2012_HD-transfer_RO-03jul-7b4dc0.mp4
Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro
Autorii comentariilor sunt singurii responsabili pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in totalitate consecintele legale!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More