La oameni, hiper-comunicarea se intalneste cel mai adesea atunci cand o persoana dobandeste dintr-o data accesul la informatia care se afla in afara bazei de cunoastere a cuiva.  Acest gen de hiper-comunicare este apoi experimentata ca intuitie sau inspiratie (de asemenea, in channeling in transa).

Compozitorul italian Giuseppe Tartini, de exemplu, a visat intr-o noapte ca un demon statea langa el si canta la vioara. A doua zi, Tartini a reusit sa noteze cu exactitate piesa din memorie. A numit-o sonata Trilul diavolului.

Timp de multi ani, un asistent medical de 42 de ani a visat o situatie in care era conectat la un fel de CD-ROM de cunoastere din care i se transmitea informatie verificabila din toate domeniile imaginabile, pe care si-o putea aminti dimineata. Era o asemenea avalansa de informatii, incat parca descarca in fiecare noapte o intreaga enciclopedie.

Majoritatea informatiilor se aflau in afara cunoasterii sale personale si atingea detalii tehnice despre care nu stia absolut nimic.
Atunci cand hiper-comunicarea se produce, se pot observa in ADN, ca si in oameni, fenomene supranaturale.

Oamenii de stiinta rusi iradiau mostre ADN cu raze laser. Pe ecran, se formeaza un anumit tipar de unde. Atunci cand au inlaturat mostra de ADN, tiparul nu a disparut, ci a ramas. Multe experimente controlate au aratat ca tiparul continua sa vina de la mostra inlaturata, a carei camp de energie a ramas de unul singur.

Acest efect este numit acum efectul de ADN fantoma.

Teoria spune ca energia din afara Spatiului si Timpului curge in continuare prin gaurile de vierme activate dupa ce ADN-ul a fost inlaturat. Efectele secundare intalnite cel mai adesea in hiper-comunicarea oamenilor sunt campurile electromagnetice inexplicabile din apropierea persoanei in cauza.

Mecanismele electronice precum CD playerele pot fi iritate si pot inceta sa functioneze ore intregi. Atunci cand campul electromagnetic se disipeaza incet, mecanismul functioneaza normal din nou.

Multi vindecatori si oameni cu capacitati extrasenzoriale cunosc acest efect din munca lor: cu cat atmosfera si energia sunt mai bune, cu atat este mai “obositor” pentru mecanismele de inregistrare, deoarece ele inceteaza sa functioneze chiar in acele momente. Adeseori, pana a doua zi totul revine la normal.

Probabil ca citirea acestor randuri ii linisteste pe multi, deoarece nu are nici o legatura cu faptul ca sunt inapti din punct de vedere tehnic; inseamna ca ei sunt buni pentru hiper-comunicare.

In cartea lor “Vernetzte Intelligenz”, Grazyna Gosa si Franz Bludorf explica aceste legaturi cu precizie si claritate. Autorii citeaza, de asemenea, surse ce presupun ca in vremurile timpurii umanitatea semana perfect cu animalele: era conectata foarte puternic la Constiinta de grup si prin urmare se comporta ca un grup.

Pentru a dezvolta si experimenta individualitatea insa, noi, oamenii am trebuit sa uitam aproape complet hiper-comunicarea. In prezent, cand suntem relativ stabili in Constiinta noastra individuala, putem crea o noua forma de Constiinta de grup si anume una in care sa dobandim accesul la toata informatia prin intermediul ADN-ului nostru, fara a fi fortati sau controlati de la distanta in legatura cu ce sa facem cu acea informatie.

Noi stim acum ca exact asa cum folosim Internet-ul, ADN-ul nostru poate distribui informatie adecvata in retea, poate prelua informatie din retea si poate stabili contacte cu alti participanti la retea. Vindecarea la distanta, telepatia sau simtirea la distanta in legatura cu starea altuia pot fi astfel explicate.

Unele animale stiu foarte bine atunci cand stapanii lor planuiesc sa se intoarca acasa. Acest lucru poate fi interpretat si explicat mai nou prin conceptele stiintei de grup si hiper-comunicarii.

Orice Constiinta colectiva nu poate fi utilizata rational pentru o anumita perioada de timp fara o individualitate distinctiva; altfel ne-am intoarce la instinctul primitiv de turma care este manipulat cu usurinta.

Hiper-comunicarea in noul mileniu reprezinta ceva foarte diferit. Cercetatorii considera ca daca oamenii cu individualitate completa ar recastiga Constiinta de grup, ar avea o putere dumnezeiasca de a crea, modifica si modela lucruri pe Pamant. Si umanitatea chiar se indreapta colectiv catre o asemenea Constiinta de grup noua.

Cincizeci de procente dintre copii vor deveni o problema din momentul in care merg la scoala, deoarece sistemul ingramadeste pe toata lumea la un loc si acestia necesita ajustari. Insa individualitatea copiilor de astazi este atat de puternica, incat ei refuza aceste ajustari si se opun renuntarii la particularitatile lor in cele mai variate feluri.

In acelasi timp, se nasc din ce in ce mai multi copii clarvazatori.
Ceva din acesti copii se lupta pentru a se indrepta catre Constiinta de grup de noul tip si nu mai pot fi supusi.

Ca o regula, vremea, de exemplu, este foarte dificil de influentat de un singur individ, insa poate fi influentata de Constiinta de grup (ceva ce nu este deloc nou pentru unele triburi indigene). Vremea este puternic influentata de frecventele de rezonanta ale Pamantului (frecventele Schumann).

Insa, exact aceleasi frecvente se produc si in creierul nostru, iar atunci cand mai multi oameni isi sincronizeaza gandirea sau cand indivizi (maestrii spirituali, de exemplu) isi concentreaza gandurile ca un laser, atunci nu este deloc uimitor ca pot influenta vremea.

O civilizatie moderna care isi dezvolta Constiinta de grup nu ar avea nici probleme de mediu, nici goluri de energie: daca ar folosi asemenea puteri mentale ca o civilizatie unificata, ar avea controlul energiilor planetei sale ca o consecinta naturala.

Atunci cand un numar mai mare de oameni se unifica intr-o intentie mai inalta ca meditatia pentru pace se dizolva, de asemenea, si potentialele pentru violenta.

Se pare ca ADN-ul este, de asemenea, un superconductor organic care poate lucra la temperatura corporala normala, spre deosebire de superconductoarele artificiale care necesita temperaturi extrem de reduse intre 200 si 140 A.C pentru a functiona.

Mai mult, toate superconductoarele pot stoca lumina si astfel, informatie. Acest lucru explica mai departe felul in care ADN-ul poate stoca informatia.
Mai exista un fenomen legat de ADN si gauri de vierme.

In mod normal, aceste gauri de vierme super-mici sunt foarte instabile si se mentin numai pentru mici fractiuni de secunda. In anumite conditii, gaurile de vierme stabile se pot organiza, formand apoi campuri de vid distincte in care, de exemplu, gravitatea se poate transforma in electricitate.

Campurile de vid sunt sfere auto-radiante de gaz ionizat ce contin cantitati considerabile de energie.

In Rusia exista regiuni in care astfel de mingi radiante apar foarte des. Din cauza confuziei generale, rusii au initiat programe de cercetare masiva care au condus in final la unele dintre descoperirile mentionate mai sus.

Multi oameni cunosc campurile de vid ca sfere stralucitoare pe cer. Ei se uita cu atentie si uimire la ele si se intreaba ce ar putea fi.

M-am gandit odata: Buna! Daca esti un OZN, zboara in triunghi. Si dintr-o data, sferele de lumina s-au miscat in triunghi. Sau zburau pe cer ca niste pucuri de hochei: accelerau de la zero la viteze ametitoare, in timp ce alunecau tacut pe cer.

Am ramas uitandu-ma la cer si am crezut, ca multi altii ca sunt OZN-uri. Prietenoase, se pare, deoarece au zburat in triunghiuri pentru a-mi face pe plac.

In prezent rusii au descoperit in regiunile in care apar adesea campurile de vid ca uneori ele zboara ca sfere de lumina de la sol, in sus, spre cer si ca aceste sfere pot fi indrumate prin gand.

S-a descoperit ca aceste campuri de vid emit unde de frecventa joasa care sunt produse si in creierele noastre si datorita acestei asemanari de unde ele pot reactiona la gandurile noastre.

A intra cu entuziasm intr-o astfel de sfera de la nivelul solului nu este tocmai o idee prea buna, deoarece acele sfere de lumina pot contine energii imense si ne pot modifica genele.

Multi invatatori spirituali produc, de asemenea, asemenea sfere sau coloane de lumina vizibile atunci cand se afla in meditatie profunda sau in timpul lucrului cu energie, ceea ce declanseaza senzatii placute si nu dauneaza cu nimic.

Se pare ca acest lucru depinde, de asemenea, de o anumita ordine, calitate si origine interioara a campului de vid.

Exista unii invatatori spirituali precum tanarul englez Ananda, de exemplu, la care nu se vede nimic la inceput, dar caruia daca i se face o fotografie in timp ce sta si vorbeste sau mediteaza in hiper-comunicare, iese doar o fotografie a unui nor alb pe scaun. In anumite proiecte de vindecare a Pamantului apar, de asemenea, astfel de efecte de lumina in fotografii.

Pe scurt, acest fenomen are de a face cu fortele de gravitatie si anti-gravitatie care sunt forme stabile de gauri de vierme si afisari ale hiper-comunicarii cu energii din afara structurii noastre de timp si spatiu.

Generatiile timpurii care au experimentat aceasta hiper-comunicare si campuri de vid vizibile erau convinse ca le-a aparut un inger: si noi nu putem fi prea siguri la ce forme de Constiinta putem obtine acces atunci cand folosim
hiper-comunicarea.

Din articoulul anterior:

Reprogramarea ADN-ului prin cuvinte si vibratii (I)

Aici gasiti toate articolele din categoria:  Paranormal

Aici gasiti toate articolele din categoria:  Stiinta

Referinta: "Vernetzte Intelligenz" de Grazyna Fosar Si Franz Bludorf

Sursa: Indy InfoZengardner