Kjeragbolten este o piatra uriasa ce a cazut intr-o crapatura din munte. Roca se afla la 1000 de metri deasupra fiordului, in Muntii Kjerag – Norvegia. Este cu siguranta una dintre cele mai uimitoare formatiuni stancoase si o minune a naturii.

Acrobatii spectaculoase in locuri imposibile
Artistul de acrobatii extreme, Eskil Ronningsbakken, a uimit lumea cu gradul de dificultate al exercitiilor lui, timp de 25 de ani. Ultimele acrobatii au fost realizate in Norvegia pentru un documentar ce va fi difuzat in Scandinavia si va cuprinde peripetiile norvegianului. Eskil a realizat ultimul set de acrobatii impreuna cu unul dintre studentii sai, kenianul Moses Wepukhuli.

Eskil a povestit pentru Daily Mail cum foloseste yoga pentru a se antrena: "Yoga si diferitele tehnici de respiratie ma ajuta sa nu imi pierd puterea de concentrare si sa am energia necesara". Pentru ca scenele din documentar sa iasa perfect el a trebuit sa repete o acrobatie de mai multe ori.

Acrobatie stanca Eskil si Moise

Artistul de acrobatii extreme Eskil Ronningsbakken si studentul sau, Moses Wepukhuli, isi fac numarul de echilibristica in Geiranger, Norvegia.

Acrobatie stanca Eskil scaun

Eskil tine in echilibru scaune puse unele peste altele pe un bolovan imens suspendat la 1.000 de metri in stramtoarea Kjeragbolten, Rogaland, Norvegia.

Acrobatie stanca Eskil platforma

Artistul sta perfect nemiscat in timp ce sta in maini pe o platforma de fier in Trollstigen, Norvegia.

Sursa: Ziare.com