Circula recent pe Internet stirea ca o scriitoare brazilianca pe numele ei Melissa Tobias, a publicat o carte in 2014 intitulata "Realitatea lui Madhu".

Pina aici nimic senzational, dar la pagina 183 ale acelei carti, exista un pasaj in care este prezentata exact situatia actuala.

Adica, o pandemie globala in anul 2020 care va ucide peste 3 miliarde de oameni si care va schimba radical viitorul rasei umane si al societatii.

Iata mai jos, traducerea in engleza a unui interesant pasaj din carte:

"No one has anywhere to hide"...

During this time, the earthling's financial system completely changed - the old system declared completely bankrupt, emerging the rewards system. 

The person is rewarded every time he practices good for others, it's the new negotiating chip, philanthropy. Oil has been completely replaced by clean energy sources. All homes are self-sustaining. 

There is more hunger no more prisons.

But how is that possible? Are all homes self-sustaining? And where do criminals go? - He asked Madhu, surprise with such a quick change.

- In 2020, when Third Reality ended up involving the entire planet Earth, a global pandemic killed more than three billion earthlings. It was a very chaotic moment that lasted two years. 

It was a psychosomatic viral pandemic that penetrated only into bodies incompatible with the vibration of love for others. 


There was nowhere to run to.

Partea si mai interesanta, este faptul ca autoare cartii, Melissa Tobias, find intrebata intr-un interviu despre pasajul respectiv din carte, declara ca nu-si aduce aminte sa fi scris asa ceva.

Acum se nasc alte intrebari, cum este posibil sa nu-si aminteasca asa ceva?

Exista cateva explicatii possible:

1. Pasajul respectiv este un fake, adaugat de editura sau altcineva cu un anumit scop.

2. Totul este un fake si respectivul pasaj nu exista.

3. Autoarea are motivele ei sa nu recunoasca acel text, pentru ca el ofera o speranta celor care nu trebuie sa afle adevarul.

4. Pasajul este real, dar a fost adaugat ulterior, de catre cei care au modificat linia spatio-temporala (Mandela Effect)

Sau puteti dvs. sa adaugati si alte variante posibile.

Oricum ar fi, este ceva care merita luat in seama. Aveti mai jos linkuri catre articole care trateaza acest subiect.


O carte din 2014 a prevazut Pandemia din 2020

Autoarea cartii care a prevazut pandemia din 2020 nu-si aminteste sa fi scris acel pasaj

„Nimeni nu are unde să se ascundă” ...

În acel timp, sistemul financiar al pământului s-a schimbat complet - vechiul sistem a fost declarat complet falimentar si inlocuit cu altul, bazat pe meritocratie sau rasplata.

Persoana este răsplătită de fiecare dată când practică binele pentru ceilalți, este noul cip bazat pe filantropie. Petrolul a fost înlocuit complet de surse de energie curate si libere. Toate casele folosesc energia libera care este gratis.

Nu mai există foame, nu mai sunt închisori.

Dar cum este posibil acest lucru? Toate casele sunt sustenabile? Și unde merg criminalii? - L-a întrebat pe Madhu, surprins de o schimbare atât de rapidă.

- În 2020, când a treia realitate a sfârșit implicând întreaga planetă Pământ, o pandemie globală a ucis peste trei miliarde de pământeni. A fost un moment foarte haotic care a durat doi ani.

A fost o pandemie virală psihosomatică care a pătruns doar în corpuri incompatibile cu vibrația iubirii pentru ceilalți.