Există două societăți secrete care au lucrat împreună - Societatea Thule și Societatea Vril.

Cei care știu ceva despre modul în care Hitler a ajuns la putere au auzit de ambele, deoarece au influențat climatul politic din Germania din culise și au fost forțele care au ajutat la aducerea Führerului la putere.

La vremea respectivă, au vrut să deschidă cel de-al treilea Reich, în care Hitler va fi lider.

Deși multe dintre obiectivele lui Hitler (și cele ale preoției) au fost atinse în timpul celui de-al doilea război mondial (crearea ONU și migrația evreilor în Israe , pentru a numi doar două dintre obiectivele atinse), misiunea a făcut ca internaționaliștii să meargă doar înainte.

Acum este timpul să infiinteze cel de-al 4-lea Reich, care va fi ultimul guvern mondial.

Societatea Thule

Ceea ce urmează este o descriere a Societății Thule - Vreau să încep cu „versiunea oficială” pentru informarea dvs. înainte de a intra în detalii mult mai puțin cunoscute despre societate.

Societatea Thule, inițial grupul de studiu pentru antichitatea germanică, era un grup etnic și ocult german din München, numit astfel după o țară mitică din nord din legendele grecesti.

Societatea este cunoscută mai ales drept organizația care a sprijinit Partidul Muncitoresc German, care a fost ulterior transformată în partid nazist de către Adolf Hitler.


Thule și-a găsit adevăratul scop în fuzionarea societăților din 1919 cu Societatea Vril și DHvSS, care credeau și în venerarea Soarelui Negru; totuși, Maria Orsic, mediumul psihotic a lui Vril și a Societății Thule, i-au convins că rasa arieană nu era de pe Pământ, ci de pe Aldebaran din Alpha Tauri - la 64 de ani lumină distanță. Vril i-a convins și pe DHvSS (Stăpânii Piatrei Negre) că zeița lor Isias era regina Aldebaranului.
 

Accentul principal al Societății Thule s-a bazat pe o afirmație despre originea rasei ariene. „Thule” (în greacă: Θούλη ) a fost o țară localizată de geografii greco-romani din nordul extrem.

Termenul „Ultima Thule” ([latină]: Thule cel mai îndepărtat) este menționat și de poetul roman Virgil în poemul său epic Eneida. S-a presupus că era cea mai nordică secțiune a Thule și acum este în general înțeles că este Scandinavia.

Misticii naziști au crezut că Ultima Thule este capitala vechii Hyperborea și a identificat-o ca pe o masă terestră straveche pierdută în nordul îndepărtat: lângă Groenlanda sau Islanda.

Aceste idei au fost derivate din speculațiile anterioare ale lui Ignatius L. Donnelly că a existat odată o masă straveche pierdută în Atlantic și că aceasta a fost casa rasei ariene, teorie pe care a susținut-o arătând spre răspândirea simbolurilor zvasticii.

El a identificat acest lucru ca fiind continetul dispărut, Atlantida lui Platon, o teorie care a fost dezvoltată în continuare de Helena Blavatsky, ocultista din a doua jumătate a secolului al XIX-lea. Societatea Thule a menținut contacte strânse cu teosofiștii, adepții doamnei Blavatsky.

O notă importantă în acest moment este că Societatea modernă Thule a fost fondată (sau reformată) de Rudolf von Sebottendorf în 1918, dar ordinul în sine, la fel ca francmasoneria și multe alte societăți secrete, este antic și au supraviețuit de-a lungul istoriei sub nume diferite. Cu toate acestea, misiunea și agenda au rămas întotdeauna aceleași.

Mi s-a spus că Societatea Thule are, de asemenea, o bază imensă în Antarctica, care este de fapt locul în care sunt plasate în spațiu OZN-urile secrete create de om. Au chiar planuri de a face din Antarctica un stat suveran în viitorul apropiat, un stat în afara guvernului unic mondial.

Societatea Vril, care controlează Forța Vril și Societatea Thule sunt strâns legate. Societatea Vril este de fapt Cercul interior al lui Thule și lucrează cu guvernul SUA și au făcut acest lucru de la sfârșitul celui de-al doilea război mondial, când membrii germani ai Thule și Vril au fost mutați în secret în Statele Unite, într-un proiect numit „Operațiunea Paperclip”.

Atât Thule, cât și Vril folosesc zei și zeițe scandinave ca pseudonime în cadrul ordinului și chiar au o limbă nordică vorbită de Cercul interior, pe care o vorbesc pe Pământ de peste 11.000 de ani.

A fost transmis un mesaj fiecărui succesor al cercului interior. Următorul mesaj sintetizează destul de corect viziunea actuală a lui Thule despre umanitate și viitorul ei. Acest mesaj provine de la un insider Thule și este tradus din germană:

Iată ce trebuie să înțelegem! Cu toții suntem părți ale acestui plan [al lui Dumnezeu]. Există o mulțime de piese în marele joc al lui Dumnezeu. Din păcate, omenirea învață doar prin dezastre sau războaie și abia apoi putem să dezvoltăm o nouă conștiință colectivă!

Cronica Akasha este hrănită din dezvoltarea ființelor umane și oricât de rău ar suna: Napoleon și Hitler au fost factori în conștiința colectivă a umanității - un copil învață dintr-o mică durere - umanitatea învață de la acest copil.

Dar copilul va fi însoțit de o asistență divină, care este bine cunoscută în literatura ezoterică și denumită „Marea Frăție Albă”.

Nu trebuie să ne temem, pentru că în spatele porții stelare nu se ascund moartea sau monștrii. Ea dezvăluie de fapt un Creator binevoitor și iubitor.

„Marea Frăție Albă” este gardianul ideilor. Zeii au invocat Frăția lui Agartha - Ordinul lui Thule, iar alte sisteme magice lucrează la construirea noului eon. Speranța este principiul nostru.

Cu toate acestea, nu sunt deloc convins că nu există „moarte sau monștri” în spatele porții stelare.

Cercetările mele mă fac să cred că este un amestec de „toate” și prin deschiderea porții lăsăm să pătrundă tot ce se află dincolo „de cealaltă parte” ... Agartha înseamnă națiunea din interiorul Pământului Gol care, fără îndoială, este ceva foarte real.

The original article can be found here: Thule Gesellschaft And The Vril Society