Recent Posts

miercuri, 21 aprilie 2010

FSB a lichidat supravietuitorii accidentului de la Smolensk




O filmare a unui cameraman amator, facuta la scurt timp dupa accidentul de la Smolensk, in care si-a pierdut viata Presedintele Poloniei, Lech Kaczynski, starneste controverse in presa din Europa. In filmarea respectiva se poate vedea clar epava avionului prezidential polonez in flacari si, la un moment dat se aud clar 4 focuri de arma. Filmarea dureaza 1 minut si 24 de secunde si nu este trucata.

Mai mult decat atat, observatorii internationali au tras un semnal de alarma, in legatura cu catastrofa aeriana, sustinand ca, in alte cazuri similare de accident, mai mult de 80%dintre pasageri au supravietuit, unii chiar fara nicio rana, conform kavakazcenter.com.

Conform unor cercetatori polonezi ai tragediei de la Smolensk, si al clipului video realizat de un amator, scenariul unui asasinat pare tot mai credibil, filmuletul cu pricina fiind o dovada a uciderii premeditate a presedintelui Kaczynski si a elitei polonez, in ceea ce poate fi numit al doilea masacru de la Katyn.

Este interesant de mentionat faptul ca organismele a 21 de victime (din 96) de la accidentul (masacrul) din Rusia sunt în continuare la Moscova, iar ele "nu pot fi identificate", deoarece au ramas doar ramasite de carne din cadavre. Ele pot fi identificate doar cu ajutorul unor teste ale ADN-ului.




Sursa: Agentia.org si Kavakazcenter.com

3 comments:

Daca vrem cu tot dinadinsul sa credem in tot felul de conspiratii o sa auzim si focuri de arma si tot felul de alte traznai in loc sa vedem realitatea simpla: un avion care arde si care contine tot felul de echipamente normal ca pocneste. mai ramane sa spunem ca, KGB a prins avionul cu o plasa in aer l-a pus pe sol si la facut bucatele si i-a macelarit pe toti si dupa 2 zile a anuntat mass media mondiala. Sigur... ar fi mult mai sanatos sa ne pastram simtul realitatii.

bine, dar atunci ce sa fi avut KGB cu bietul om care a facut filmarea sau a fost pura intamplare ca a murit la scurt timp injunghiat in timp ce se afla in spital?

Nu sunt totusi simple speculatii, ma rog nu stim niciodata cat este adevar si cat mistificare. Cert este ca un jurnalist de investigatie cum este Victor Roncea, confirma pe blogul sau personal, ca exista mari semne de intrebare in legatura cu tragedia aviatica de la Smolensk. Persoana care a filmat acel videoclip, a murit intr-adevar in conditii cel putin suspecte. pentru mai multe informatii vizitati blogul domnului Roncea, http://roncea.ro/tag/smolensk/.

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More