Recent Posts

joi, 26 august 2010

[Clipul zilei] David Icke - Trupele se TrezescDavid Vaughan Icke (născut 29 aprilie 1952) este un scriitor și orator britanic care din 1990 s-a devotat cercetării a "cine sau ce controlează cu adevărat lumea". Un fost jucător profesionist de fotbal, reporter, prezentator de televiziune și vorbitor pentru Green Party, este autorul a peste 20 de cărți care-i prezintă părerile.
Pretinde că a dezvoltat o viziune politică și morală care combină spiritualismul cu ceea ce a descris ca fiind tendințele totalitare ale lumii moderne, o poziție care a fost descrisă ca "conspirationism new age".


Esența teoriilor lui David Icke este că lumea e condusă de un grup secret cunoscut ca "Elita Globală" sau "Illuminati", care e o minoritate legată de Protocoalele Înțelepților Sionului, scriere dovedită a fi o farsă anti-semită, dar care crede că e adevărată. În 1999 a publicat cartea Cel mai mare Secret ( The Biggest Secret, apărută în română la editura Daksha) unde scria că Illuminati erau o rasă de umanoizi reptilieni numiți "Frăția Babiloniană" (pentru că au fost preaslăviți în Babilonul antic, de unde provin și cele mai multe familii reptiliene) și că multe figuri proeminente din politică, divertisment, banking etc. sunt reptilieni sub formă umană (mai exact hibrizi între reptilieni și oameni, care își pot schimba forma).

Conform Political Research Associates, teoriile lui Icke au atras o audiență substanțială în Canada. Într-un turneu de acolo din Octombrie 1999 a primit ovații de la studenții din University of Toronto după o conferință de patru ore, dar cărțile lui au fost scoase de pe rafturile din Indigo Books datorită protestelor Congresului Evreu Canadian. Icke și turneul canadian au fost subiectul Canalului 4 britanic.

"Chiar si Trupele se trezesc" un montaj de David Icke în care un soldat vorbeste cu privire la practicile fasciste ale razboaielor unde sunt trimisi ... toate pentru obtinea de profit cu nerusinare. Aceasta situatia este un dezechilibru si are loc cu marea indiferenta a oamenilor care sa faciliteaza economia de razboi, cei care fondeaza impozite si, astfel, bugetele de aparare, SUA, toate din SUA.

"Trebuie sa ne schimbam ... pentru o schimbare, Obama sta ca o papusica, folosind ca justificare, dar care face exact opusul."

"Ni s-a spus ca ne luptam cu teroristi; Realul terorist eram EU si terorismul real este aceasta ocupatie"

"Puterea lor consta numai în capacitatea lor de a ne convinge ca razboiul, asuprirea si exploatarea acestora este în interesul nostru. Ei înteleg ca bunastarea lor este dependenta de abilitatea lor sa convinga clasa muncitoare: sa moara, sa controleze piata altei tari, si sa ne convinga pe noi sa ucidem si sa murim."


Trupele se Trezesc [David Icke]
Încărcat de lavuilonam. - News videos hot off the press.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More