Recent Posts

luni, 9 iulie 2012

Piramidele antice se trezesc, dupa secole si chiar milenii de somn

PIRAMIDELE S-AU ACTIVAT ENERGETIC

Desi NASA a ocultat cat a putut norul ciudat de fotoni cu care  este învăluit acum sistemul solar, informatia s-a scurs totusi de la unii oameni de stiinta.
     Şi acum, pe măsură ce se apropie si devine tot mai evident norul ameninţător, acesta afectează deja Soarele şi planetele în moduri măsurabile.
     Si mai uimitor este faptul că, pe măsură ce această energie bizara invadează spaţiul Pamantului nostru, unele dintre cele mai faimoase piramide din lume  incep să genereze o energie foarte  intensă.
     Mai multe incidente incredibile, în care raze vizibile de energie făceau un adevărat  foc de artificii  spre cer, tintind în spaţiu spre regiunea norului fotonic, sunt bine documentate.

NASA si Agentia Spatiala Europeana au avertizat lumea inca din 2010, ca timp de 2 ani vor exista catastrofe care se vor desfasura în cursul anului 2012 si 2013. Au fost putin ascultati.


     Concomitent, oamenii din întreaga lume au început să audă şi să înregistreze sunete înfricoşătoare si zgomote care dau senzatia că Pământul însuşi geme şi se tânguie.
     Toate fenomenele extraordinare măsurate pană acum, inclusiv cele generate de Soare si nemaivăzute până în prezent, par să fie centrate de norul fotonic, pe care unii l-au numit un "potenţial eveniment spaţial  al Judecatii de Apoi."

Piramidele antice se trezesc, după secole si chiar milenii de somn

Dr. Demetriev a aratat ca atât Voyager 1 si 2,  aceste sonde au raportat că întregul sistem solar este la un mare risc.

Merah Opher, un investigator NASA sustine ca acest nor interstelar de energie este instabil si tulburent....

Recent, guvernul chinez a început monitorizarea îndeaproape a piramidei XIANYANG pentru semne de activitate încă din 2010, o echipă de oameni de ştiinţă au investigat piramida si cred ca aceasta ar putea avea origini extraterestre.

     Unii turişti ţipă, alţii filmează clipuri pripite cu telefoanele si cu camerele lor, în timp ce piramida Mayasă se zdruncină. Dar nu a urmat nici un cutremur ... în schimb, un fascicul de lumină strălucitoare s-a îndreptat spre cer, în spaţiu, începând de la dimensiunea unui creion până la dimensiunea unei grinzi , făcându-i pe privitorii miraţi să se întrebe ce însemnă acest fenomen.

Sursa: BeforeitsNews

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More