Recent Posts

miercuri, 12 septembrie 2012

S-a descoperit Papucul unui Urias?

Obiect cel putin bizar descoperit de un barbat din comuna Beba Veche, judetul Timis, care a a curatat un bazin pe camp, in jurul unei sonde termale.

Omul spune ca a gasit, la o adancime de un metru, un papuc gigant, pe care l-a si masurat. Are nu mai putin de 48 de centimetri lungime, adica e echivalentul marimii 63.

Localnicii au privit mirati descoperirea, dar niciunul nu a putut sa vina cu o explicatie, asa ca papucul a ajuns la postul de politie, unde a fost cantarit. Are aproape 2,5 kilograme, in tim ce unul obisnuit are doar 300 de grame, deci de opt ori mai putin.

Sa fie acest papuc doar o simpla farsa, sau se poate sa fi apartinut unui Urias, cert e ca in ultimul timp circula tot mai des zvonuri si povesti despre asa-zisi uriesi ce-si fac veacul pe teritoriul Romaniei. Ramane sa vedem daca pina la urma sunt simple speculatii sau exista un sambure de adevar.

Ce e si mai ciudat, papucul este uzat, deci se pare ca a avut si un posesor pe masura.
Barbatul povesteste ca in zona unde a facut descoperirea a fost in urma cu multi ani un bazin, unde oamenii din zona obisnuiau sa se scalde. Drept urmare, papucul ar fi fost ingropat acolo de cel putin 15 ani.

"Papucul e uzat exact ca un obiect normal de incaltaminte. Ba chiar e rupt si cusut cu sarma", mai spune omul.

Sursa: Stirile PRO TV

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More